Ege sonuçtan memnun değil

Logitech G305 Tekerlek Sorunu

28 Eylül 2023 17:08

Logitech G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse sahibiyim. Yaklaşık 6 aydır kaydırma tekerleği ile ilgili sorun yaşıyorum. Stabil değil. Çevirdiğim yöne doğru hareket etmiyor ya da dokunmadığım halde aşağı ya da yukarıya hareket ettirmiş gibi kendi kendine hareket ediyor. Logitech web sitesinden destekle konuşmaya çalışıyorum fakat zar zor cevap alabiliyorum ve aldığım cevap "tekerlek tarafına basınçlı hava uygulayın" oluyor. Onu da yaptığımı söylüyorum fakat destek tarafından 2 gündür cevap alamıyorum. Daha garantisi dolmadan böyle bir arıza ve ürünün arkasında durmamak Logitech firmasına yakışmıyor. Bu ürünü Logitech markasına güvenerek aldım ve bu ürünün arızasını kendim gidermek zorunda değilim. Lütfen benim sorunumu çözün. Böyle Premium bir ürün satıyorsunuz fakat karşımda muhatap yok. Mouse kullanırken işkence çekiyorum resmen.

20 Ekim 2023 18:51

Geri dönüş bile yapmadılar ve sorun devam ediyor.

26 Şubat 2024 16:56

Logitech'in Türkiye servisi hiç yardımcı olmadı fakat Logitech global ile yaptığım bir haftalık görüşme sonucunda gerekli bilgileri sağladıktan sonra tarafıma ücretsiz bir şekilde yurt dışından yeni mouse gönderildi. Birkaç aydır sorunsuz kullanıyorum.

Bende de aynı sorun vardı. Mouse tekerleğine güçlüce üfleyin geçiyor.

Rudy

Logitech global e nasıl iletişime geçtiniz banada Logitech Türkiye desteği 17 gündür garanti kapsamında değişim sürecinde herhangi bir bilgi vermiyor

Rudy

Bende görüştüm oradan ama hala onayda onaylanınca gönderilecek yemi cihaz dediler bana bekliyorum 18 gündür ses yok

Ege

[email protected] ile e posta üzerinden görüştük ve gerekli kanıtları sunduktan sonra tarafıma ücretsiz bir şekilde yeni ürün gönderdiler

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Logitech Pro X Süperlight Wireless Gaming Mouse Tekerlek Sorunu

03 Ağustos 2023 04:25
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Logitech G305 Mouse Kontrol Sorunu Ve Yetersiz Destek

29 Aralık 2024 14:04