Liv Hospital Vadi İstanbul Kayıt Masası Umursamazlık Ve Sorumsuzluk

01 Mart 2024 13:33

Liv Hospital Vadi İstanbul Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum branşından adet gecikmesi ile ilgili randevu aldım. Doktorum, hamilelik şüphesiyle kan testi istedi. Eğer kan testi sonucum negatif çıkarsa kendisini haberdar etmemi rica etti. Sonuçlara göre mamografi ve meme ultrasonu yaptırmam gerektiğini belirtti. Hamilelik için yaptırdığım kan testi negatif çıktığında doktorumla iletişime geçtim ve bana bir adet söktürücü ilaç verdi. İlacın kullanımını takiben regl olduğumda 3. gün yaptırmam gereken bazı tahlilleri istedi (Bu tahlilleri WhatsApp yazışması ile bildirdi). İş yerinden sürekli izin almam problem olduğu için hem tahlilleri hem de mamografi ve ultrasonu tek günde yaptırmak istedim ve reglimin 3. gününü bekledim. Regl olduğum ilk gün (28 Şubat 2024 Çarşamba) Liv Hospital Vadi İstanbul Hastanesi'ni aradım, durumu (Tahlilleri, ultrasonu ve mamografiyi yaptırmak istediğimi ve bunun için 1 Mart 2024 Cuma günü gitmek istediğimi) belirttim ve yapmam gereken bir şey olup olmadığını sordum. Bunun üzerine bana yapmam gereken bir şey olmadığını, mamografi ve ultrasonun sistemde göründüğünü ancak tahlillerin görünmediğini, onları da gün içerisinde doktoruma yazdıracaklarını ifade ettiler. Ancak bugün (1 Mart 2024 Cuma) hastaneye gittiğimde öncelikle tahlilleri sisteme işlemediklerini öğrendim. Sonrasında ultrason için önceden randevu almam gerektiğini, ultrason için randevum olmadığı için önce alamayacaklarını, beni aradığımda böyle bir bilgi vermediklerini söyledikten sonra 3-4 saat beklemem gerektiğini belirttiler. Mamografi için randevu verdiler ama beklerken bugün alamayacaklarını söylediler. Bu nedenle 7 Mart 2024 Perşembe tarihine randevu aldım. Sonrasında tahliller için tekrar üst kata çıktığımda, tahlillerimi sigortanın reddettiğini öğrendim. Sebebini sorduğumda net bir yanıt alamadım. Tahminimce, doktora vaktinde yazdırmadıkları için özel sağlık sigortasından faydalanamadım ve tahlillerin ücretini kendim ödemek zorunda kaldım. Son derece büyük bir sorumsuzluk ve umursamazlık sebebiyle hem zaman kaybı yaşadım hem de muayene sürecim uzadı. Tüm bunlar sonucunda doktor kontrolüme ancak 11 Mart 2024 Pazartesi günü randevu alabildim.

06 Mart 2024 16:24 (Şikayetten 5 gün sonra)

Meryem
Meryem

Peki hangi doktordu sizin gittiğiniz

Devrim sonuçtan memnun değil

Liv Hospital Doktorla İletişim Kuramama Ve Saygısız Tavırlar

08 Ağustos 2024 13:53
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 02:31
Doktor Seçiminde İletişim Eksikliği Ve Ticari Yaklaşım
Seda sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 19:21