Nuray sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 18:59

20.06.2023 tarihinde Liv Hospital Gaziantep Hastanesi 'nde, doktor T***** Y*** anestezi vererek hsg operasyonu geçirdim. Ben 2 buçuk ay boyunca hsg sonrası vajinal akıntı inanılmaz derecede koku, bel ağrısı, karın ağrısı ve tuvalete çıkamama sorunları çektim. Doktora bu durumu söylediğimde hsg ile alakası olmadığını su içmem gerektiğini söyledi ve bana antibiyotik ile fitil kullanmam gerektiğini söyledi. Ben vajinal ağrım çok fazla olunca 28.08.2023 tarihinde Mersin Silifke Devlet Hastanesi acil bölümüne gittik. Doktorların muayenesi sonucunda vajinamda spanç (sargı bezi) unuttukları ortaya çıkmıştır! Bunun üzerine Liv Hospital Gaziantep Hastanesi baş hekimi ile görüştüm. Gayet umursamaz bir tavırla 'Bana bunun sorumlusu biz değiliz' dedi. Bu sebepten dolayı ölen insanlar var Doktorlar bana verilmiş sadakan varmış kanına enfeksiyon karışmamış dediler. Buradan sesleniyorum! Bunun sorumlusu sen değilsen o değilse kimdir! Bana bunun hesabını kim verecek? Hepinizi dava edeceğim...

05 Eylül 2023 16:11

Operasyon sırasında vajinamda spanç (sargı bezi) unutan doktor Tuncay Yüce yi doktor takviminde yorumlarda paylaşmak istiyorum ama kabul etmiyorlar. Doktor Tuncay yüce Gaziantep Liv Hospital Gaziantep hastanesinde vajinamda spanç unutup beni ölüme terk etmiştir

Ek
06 Eylül 2023 10:38 (Şikayetten 4 gün sonra)
Nuray
Nuray
06 Eylül 2023 12:19

Kimse beni aramadı burada rol yapmayın

Damla
Damla

Nuray hanım merhaba hsg sonrasında kanamanız çok oldu mu? Ne gibi şikayetleriniz vardı?

Deniz
Deniz

Çok geçmiş olsun, bende Ankara'da beyin ameliyatı oldum, ben dava açtım bekliyorum.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Bilgilendirme Eksikliği Ve Zorla Ücret Tahsilatı Mağduriyeti

27 Temmuz 2025 00:51
Merve sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 10:36
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Yanlış Reçete Mağduriyeti

08 Temmuz 2025 03:08