LTB Ürün İade İşlemleri Hakkında

LTB Ürün İade İşlemleri Hakkında
30 Aralık 2023 13:20

İzmit yürüyüş yolunda bulunan LTB mağazasından 29 Aralık tarihinde iki adet erkek pantolonu aldım. Ürünler aldığım kişiye olmadığı için model değişimi için 30 Aralık tarihinde geri geldim. Mağazada istediğim model ürün ve bedenleri mevcut değildi. Bu durumda aldığım ürünlerin kartıma iadesini istedim ancak mağaza yetkilisi ürünlerin iade işlemi yapılmadığı kanunda böyle bir şey olmadığı ve sadece değişim olacağını söyledi. Tüketici kanuna göre iade işlemi yapılamamaktadır dendi. Mağazada yerine alacağım ürün bulunmadığından ürünlerin iadesini istedim. Mağaza müdürü ile görüşmek istediğimde hasta mağazaya bugün gelmeyecek dendi. Müşteri hizmetleri ile görüşmek istediğimde sadece hafta içi çalıştıklarını öğrendim. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğimi söyledim ve bana kanunen iade işlemi yapmadıklarına dair yazı istedim bana ekteki sadece outlet ve 2. Kalite ürün sadesi yapılmaz yazısı gösterildi. Aldığım ürünleri sorduğumda bu gruba dahil olan ürünler değildir yanıtını aldım. Yani ürünlerimde sıkıntı yoktu ve iade alınmadı.

02 Ocak 2024 18:23 (Şikayetten 3 gün sonra)
03 Ocak 2024 07:20

Zaten değişim için gittim ancak istediğim modelde beden kalmadı deniyor. Başka alacak bir ihtiyacım yok. Başka ürün alayım. Nasıl bir çözüm olacak bu durumda.

03 Ocak 2024 07:26

Ayrıca bana verilen değişim kartında bu kart ile para iadesi yapılamaz yazısı var demek oluyor ki fatura ile para iadesi yapılabilir. Yoksa öyle bir yazı yerine faturalarınızda ve değişim kartlarınızda sadece ürün değişim işlemleri yapılır yazmanız gerekmez mi? İnsanları neden yanıltıyorsunuz.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebim Mağaza Ve Müşteri Hizmetleri Tarafından Reddedildi

11 Eylül 2025 18:19
İade Talebim Mağaza Ve Müşteri Hizmetleri Tarafından Reddedildi

24 Ocak 2024 19:09
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 10:02
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 20:26
Little Big Defolu Ürün Gizli Kusurlar Ve Değişim Sorunu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

LTB Tüketici Hakem Heyeti Kurallarına Uymuyor

08 Haziran 2024 21:51