Ramazan sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Limanbet Ödeme Yapmıyor

Limanbet Ödeme Yapmıyor
03 Haziran 2023 00:20

Limanbet sitesi hesabımı kapattı. Sugar Rush slot oyunundan kazandığım ikramiyeyi ödemedi ve canlı destek WhatsApp iletişim birimlerinden engelledi herhangi bir iletişim kuramıyorum.

10 Haziran 2023 19:20

Lisansı olduğunuz Limanbet sitesinde sorun yaşıyorum ve sorun yaşayanlar var kontrol edilmesini istiyorum ( herhangi bir ödeme yapmıyor kazanç sağlayan hesapları kapatıyor bizzat ben kendim kazanç sağladım ve hesabımı bloke etti uzun süredir hesaba giriş yapılmıyor )

09 Haziran 2023 03:31

Limanbet bahis sitesinde uzun süredir üyeyim ve Sugar Rush slot oyunundan 467.000 TL lik bir kazanç sağladım para çekim talebinde bulundum. Uzun bir süre geçmesine rağmen çekim talebim gerçekleşmedi ve canlı desteğe bağlandım. Canlı destek ise hesabımı bloke edip hesap giriş işlemine kapatılmıştır diyerek hesabımı kapadı yaklaşık 1 senedir hesabınız incelemededir inceleme bittiğinde tarafınıza dönüş yapılacaktır cevabı veriyor konu ile ilgili site yetkililerinden yardım ve geri dönüş bekliyorum.

09 Haziran 2023 03:30

Herhangi bir gelişme olmadı

09 Haziran 2023 03:29

06 Haziran 2023 21:42

Sorumsuz bir site olduğu bir kez daha anlaşıldı şikayete yanıt bile vermeye korkuyorlar. Oynamayın bu sitede benim gibi mağdur olmak istemiyorsanız oynamayın bu siteden

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 22:08

21 Haziran 2024 01:14
Tunç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Limrabet Bonusum Yatmadı Destek Alamıyorum

10 Ağustos 2025 13:01
"Bonuslarım hesabıma eklendi. Firma sağlam. Teşekkürler."

Abdullah
20 Ağustos 2024 13:26
Limanbet Ödeme Yapmadı Tarafımıza.
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
18 Temmuz 2023 15:10