15 Mart 2024 19:125.512

Hayatımda daha kötü bir merkez görmedim, yüzümü mahvettiler. Birkaç sene önce Dermapen yaptırıyordum ve yüzümü mahvettikleri için sözleşmemizi iptal ettik. Bana uyguladıkları bu Dermapen işlemi yüzünden yıllardır cildim düzelmedi, kalıcı hasar olarak kaldı. Rozasea teşhisi konuldu ve yüzüm sözleşmemizi iptal ettiğimiz günden bugüne kadar hep kızarık ve hassas. Cildimdeki deriyi yüksek çalışarak yaptıkları bu Dermapen yüzünden o kadar incelttiler ki eskiden yağlı olan cildim artık o kadar kuru ve kızarık ki. Üstelik Dermapen işleminde hep aynı iğneyi kullanıyorlardı. Hayatımı karartan bir işlem oldu sonuçlarını yıllardır çekiyorum. Dermapen işlemi yaptırırken güya buz lazer olan lazere de gidiyordum. O da hiçbir sonuç vermedi. Yüzünüzden, paranızdan etmeyin kendinizi. Yüzüm asla eski haline gelmedi, yanlış uygulama yüzünden neler çektim ve hala çekiyorum. Dilerim yaşattıklarını yaşarlar.

19 Mart 2024 20:14

Ne zaman yaptırdınız hangi ilde bende yaptırdım yüzümde lekeler kaldı çok ciddi kararmalar oldu nasıl kurtulabilirim

Sibel İğci Estetik ve Güzellik Merkezi Saç Çıkarma Masalı

4 Mart 2024 18:3318.829

Para almaya çalışıyorlar, başka bir amacı yok. Saç çıkarma gibi vaatler tamamen yalan; deneyimsiz kişiler muayene yapıp ...

3 Destek

Vogue Lux Güzellik Merkezi Ücretini Ödeyip Yaptırdığım İşlem Sonrası Cildim Enfeksiyon Kaptı!

18 Ocak 2024 20:279.339

05.01.2024 Cuma günü bu güzellik merkezine gittim. Açıkçası cildimdeki yağlanmadan ötürü temizleme işlemi için araştırma...