Libella Mobilya Ürünlerimiz Teslim Edilmedi

13 Temmuz 2023 13:34

4 sefer oldu hala ürünler tam gelmedi sürekli yanlış kumaşlı sandalye koltuk gönderdiler. Kırık parçalar cabası. Bizi sabahın köründe diktiler gelecek diye yalan söylediler.

Akşama kadar bekledik gelmedi bir sonraki teslimatta sözler verdiler. Yeminler ettiler. 10-10.30 da gelecek dediler. Gittim saat 15'te yarım yamalak ürün getirdiler. 4. Teslimatı gecenin 12 sinde yaptılar yine eksiklerle bizde artık sinirlendik nişanlımla tartıştılar ve bu tartışma sonucunda geri kalan ürünleri var olan sözleşmeye rağmen getirmeyeceklerini söylediler.

Koca çeyiz paketi almıştık keşke diyorum sadece keşke hiç karşılaşmasaydık bu insanlarla.

Ersan
Ersan

Bu müşterimiz bizden çeyiz paketi aldılar 17 haziranda teslim olacak ürünleri bir hafta öncesinden biz koltuğu değiştirmek istiyoruz başka bir ürünü daha çok beğendik dediler ve bizde 1 haftada koltuklarını inisiyatif kullanarak müşterimiz memnun olsun diye bütün imkanlarımızı sağlayıp yaptırdık. Her firma gibi ufak hataları ve yanlışları düzeltmek bizim mecburi görevimizdir. Biz kimseye yeminler ederek söz vermedik. Biz libella mobilya olarak müşterilerimizin ürünlerini ve teslimatlarını yapmakla ve hizmet vermekle yükümlüyüz fakat yazıda bahsettiği nişanlısı çalışanımızla telefonda görüştüğünde asla ve asla tartışma olmamıştır 2 gün içinde ürününüzü değiştireceğimizi söylesekte kendisi 55 yaşında çalışanımıza hakaretler edip küfürler edip suratına kapatmıştır.

Zehra sonucu yetersiz buldu

18 Ekim 2023 11:57