Tayyip sonuçtan hiç memnun değil

LG Servis Süre Aşımı

LG Servis Süre Aşımı
03 Haziran 2023 00:13

LG oled 65 g2 TV 7. Ayında kendi kendine kapanmaya başladı. Ekranda düz çizgi oluştu. Servis 8 Ağustos 2023 te gelip baktı. Servise götürmeye gerek görmediler. Bize bir kağıt verdiler. Ana kart be panel arızası dendi. Parça hazır olunca haber vereceklerini söylediler. Bugün 3 Haziran ve 20 iş günü geçti. Defalarca aramama ve kayıt açamam mesaj göndermeme rağmen bana en son dün 10 gün içinde parçanın geleceğinden bahsettiler. Yasal hakkımı kullanacağımı belirttim. İlk günden yeni bir TV gönderilmesini talep etmeme rağmen LG Genel Müdürlüğü çağrılarıma tamamen kayıtsız kalmıştır. 7. Aydan önce kayıt açsaydık birebir değiştireceklerini ama 6. Aydan sonra değiştirme yapmadıklarını bildirmişlerdi. Bende 6. Aydan itibaren kapanmaların başladığını bunun bir arıza olduğunu geç anladığımızdan fark edemediğimiz ilettim. Bunu biz ispat edemedik ne yazık ki. LG den mağduriyetimizin giderilmesini tekrardan buradan talep ediyorum. Yeni veya misli ile değişim istiyorum. Aksi durumda Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirtir. LG müdürlüğü bu kadar sorumsuz olmamalı. Güvendiğim bir firmaydı. İnşallah sorumluluk alırlar.

11 Temmuz 2023 18:46

LG oled 65 g2 TV 7. Ayında kendi kendine kapanmaya başladı. Ekranda düz çizgi oluştu. Servis 8 Mayıs 2023 te gelip baktı. Servise götürmeye gerek görmediler. Bize bir kağıt verdiler. Ana kart be panel arızası dendi. Değişim veya tamiri ile ilgili haber vereceklerini söylediler. Bugün 11 Ağustos ve 20 iş günü geçti. 2 ay 3 gündür bir cevap alamıyoruz. Defalarca aramama rağmen ne zaman sorunumun çözüleceği ile ilgili bir cevap yok. Yasal hakkımı kullanacağımı belirttim ve öncelikle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. İlk günden yeni bir TV gönderilmesini talep etmeme rağmen LG Genel Müdürlüğü çağrılarıma tamamen kayıtsız kalmıştır. 7. Aydan önce kayıt açsaydık birebir değiştireceklerini ama 6. Aydan sonra değiştirme yapmadıklarını bildirmişlerdi. Bende 6. Aydan itibaren kapanmaların başladığını bunun bir arıza olduğunu geç anladığımızdan fark edemediğimiz ilettim. Bunu biz ispat edemedik ne yazık ki. LG den mağduriyetimizin giderilmesini tekrardan buradan talep ediyorum. Yeni veya misli ile değişim istiyorum. LG müdürlüğü bu kadar sorumsuz olmamalı, tüketici haklarını ayaklar altına aldılar. İnşallah sorumluluk alırlar. Desteklerinizi bekliyorum. Saygılar.

23 Mayıs 2024 15:02

Merhaba LG yetkilisi. Tüketici Mahkemesi ekte sunduğum karar metni ile tüketiciyi koruyan bir karara imza atmasına rağmen LG yetkilşleri tarafından aranıp televizyonu kullandığınızdan dolayı karara itiraz edeceklerini söylediler. Bende itiraz ederseniz konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağımı belirttim. Şöyle ki TV tamir edilirken tutanağa yasal hakkarım saklı kalmak kaydıyla onarıma izin verdiğimi belirttim. Yani davamdan vazgeçmedim. Zaten zahmet edip bir sene boyunca aüren Hakem Heyeti kararı için cevap bile yazmamalarına rağmen ne hikmetse TV yi kullandığım için karara hemen itiraz ediyorlar.. Şununsormak isterim 1 sene boyunca o TV sizin Hakem Heyeti'ne cevap yazmamanıza rağmen daha fazla mağdur kalmamımı bekliyordunuz. Tüketiciler tamir edilen ve Hakem Heyeti'ne başvurulan ürünleri için tamiri kabul etmeyip daha fazla mağdur mu edilmelidir. Bununla ilgili bir yasa var mı. Kanunun neresinde yazıyor. TV bir sene tamir edilmese ve sonra bir gün gelip tamir etseler hiç mi mağduriyet yaşanmamış sayılıyor.

11 Haziran 2024 13:56

11 Haziran 2024 televizyonumuz Tüketici Mahkemesi kararına istinaden değişimi yapıldı. Sorun çözüldü markaya bizi uğraştırmalarına rağmen değişim sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Şikayetvar sitesine de ayrıca minnettarız sesimizi duyurdukları için.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
02 Şubat 2024 11:24

Tuğba
15 Temmuz 2024 22:48
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
23 Ağustos 2024 14:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 13:46
LG Satmış Olduğu Ürünün Arkasında Durmuyor!
LG Satmış Olduğu Ürünün Arkasında Durmuyor!

Birkan
07 Ekim 2023 14:56