Murat sonuçtan hiç memnun değil

LG RC90V9EV2W Kurutma Makinesi 9 Kg Çift İnverter Su Akıtma Problemi

LG RC90V9EV2W Kurutma Makinesi 9 Kg Çift İnverter Su Akıtma Problemi
Murat
25 Ocak 2024 14:08

Merhaba
20.07.2023 tarihinde Gebze Center Mağazanızdan RC90V9EV2W Kurutma Makinesi 9 kg Çift İnverter kodlu LG kurutma makinesi satın aldık.

Makine bir zaman sonra arkasından su akıtmaya başladı. 6 ayı doldurmadan 15.01.2024 tarihinde servis talebinde bulunduk gelip incelediler ürünü.

Kullanıcı hatası ve 6 ay geçmiş diye dönüş yaptılar bugün.
Öncelikle Ürün;
* 6 ayı doldurmadan 6 ay içinde talepte bulunduk.
* makinenin arka kısmının altını kullanıcının yapması mümkün değil. Bu Servisin bize taşıma sırasında veya fabrika çıkışında gerçekleşebilecek olay.

Sizin servis sorumlunuz A*** E********* siz makineyi yerlerde sürtmüşsünüz ondan bu arıza olmuş diye dönüş yapıp sonrasında üstte çıkmaya çalışıyor ve tamir için benden para talep ediyor.
Videodan da göreceğiniz üzere daha köpükleri bile duruyor üzerinde, servisin kurduğu yerden milim oynatmadık. Eşim hamile ve bana kurutma makinesi lazım size güvenerek yanlış mı yaptık acaba, çok para verdim ürününüze ama sonuç şu an hüsran.
Bir kere bu tutumunuz LG firmasına yakışmayan bir davranış.

Ben aldığımda piyasada bulunan emsal makinelerden 2 kat fazla para vererek bu makineyi sızın kalitenize güvenerek aldım. Şu an mağduriyet yaşıyorum.

Makinenin değişimini talep etmekteyim.

Tarik
Tarik

Çözümü nasıl oldu peki aynı sorun bende de var garanti bitti

İlker sonuçtan hiç memnun değil

RH90V3AV0N LG Çamaşır Kurutma Makinesi F1 Hatası

İlker
13 Mayıs 2024 15:27
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
02 Mayıs 2024 13:10