Doğan sonuçtan hiç memnun değil

LG Electronics Ticaret A. Ş.

27 Şubat 2024 21:12

10.10.2022 tarihinde aldığım LG 65QNED916 65 inç televizyon elektrik gelmediği için LG çağrı merkezini arayıp kayıt oluşturdum. 24.01.2024 tarihinde LG Antalya servis gelip cihazımı aldı. Birkaç gün içerisinde arayıp anakartı ile alakalı bir sorun olduğunu ve garanti kapsamında tamir edileceğini söylediler. Süreç içerisinde hem LG Antalya servisini hem de LG çağrı merkezini arayıp durumu öğrenmeye çalıştım. En son LG çağrı merkezi ile konuşmamız da 19.02.2024 tarihinde parça siparişi verdiklerini min 2 hafta ile 3 hafta içerisinde yurt dışından geleceğini söylediler. 22.02.2024 tarihinde Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Yasal olarak 21 iş günün geçtiği için televizyonumun yenilenmesini rica ettim. LG çağrı merkezini de arayıp bu konu hakkında bilgilendirdim. Halen bana bir geri dönüş yapılmadı. Ücret iadesi istemediğimi verdiğim dilekçede yazdım.

05 Mart 2024 15:33

4.03.2024 pazartesi 13:00 attım maile istinaden bugün verdikleri cevap; Date : 05/03/2024 Değerli Müşterimiz Doğan bayındır İyi Günler, Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüm. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında tarafımızdan gerekli kontroller yapılmış olup, ürün parçası yetkili servise gönderilmiş olduğu ve tamir yapılmasının uygun olduğu kararı alınmıştır. Tarafımızdan farklı bir işlem maalesef yapılamamaktadır. Anlayışınızı rica ederim. LG Electronics Ticaret a. S. İle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. Bilgilerinize sunarız, Ben bu cevabı kabul etmiyorum. Sizlere anlayış da göstermiyorum. Benim televizyonum 24.01.2024 tarihinde servis tarafından alındı. Garanti kapsamında tamiri yapılacağı söylendi. Bugün itibariyle 30 iş günü geçti tüketici haklarımdan dolayı değişimini talep ediyorum. 30 iş günü yasal sınırın üstündedir ve yasal süreç geçtiğin tüketici televizyon değişimi veya para iadesi talep eder ve firma bunu karşılamak zorundadır. Sizler buranın bir hukuk devleti olduğunu farkındasınız değil mi? Ben anayasal hakkım olan ve bir çok yasa ile desteklenen tüketici hakkımı istiyorum. Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum onun dışında sizi ticaret Bakanlığına şikayet ettim kanunda olan hakkımı bana vermiyorsunuz. Başka davalar ve süreçlerle yorulmak istemiyorum. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma değil misiniz? Ben şu an memnun değilim. Değişimin yapılmasını rica ediyorum çünkü benim kanuni hakkım.

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
07 Mayıs 2024 13:18
LG 2 Aydır Televizyonumun Sorununu Çözemedi

LG 10 Yıl Parça Garantisine Rağmen Tamir Ve İade Yapılmıyor, Mağdur Edildim

Doğukan
12 Mayıs 2025 15:26
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
17 Aralık 2024 21:08
LG TV Servis Hatası Ve Müşteri Mağduriyeti
LG TV Servis Hatası Ve Müşteri Mağduriyeti
Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Bahattin
22 Haziran 2024 17:58
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
01 Kasım 2023 23:48