Recai sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 20:11

Hepsiburada üzerinden, 2 adet "Lenovo loq 15ırx9 ıntel core ı7-13650hx 32gb ddr5 1tb SSD rtx4060 8gb 15.6 inç 144hz full HD FreeDOS gaming laptop 83dv00httrp4" oyuncu bilgisayarı aldım. Aldıktan 2 gün sonra ürünler elime ulaştı.

İkisine de Windows 11 Pro, Home işletim sistemi yükledim ancak aşağıda eklediğim video ve resimlerdeki sorunlar oluştu. Ürünleri iade için geri gönderdim. Hepsiburada satıcısı uzun bir uğraştan sonra ürünleri servise gönderdi. Servis, sorun olmadığı raporu ile birlikte ürünlerin iadesini reddetti. Ürünler geldi ancak yine benzer sorunlar devam ediyor.

Lenovo ile kendim görüştüm, ürünlere Windows 11 Home single language yüklemem gerektiğini söylediler. Halbuki kendi sayfalarında Windows 11 Pro'ya kadar destekler yazıyor. Ne Lenovo, ne Hepsiburada ne de satıcı hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Ürünler tarafıma geri gönderildi. Ürünler geldikten 1 gün sonra iade için gönderdim, onarım yapıp geri gönderdiler.

Şimdi yasal yollara başvuruyorum. Lenovo'yu yıllardır kullanıyorum, ilk defa pişman oldum, bundan sonra da Lenovo markalı ürün satın almayacağım. Bu arada benim bilişim sektöründe hizmet verdiğim bir iş yerim var. Bu gibi durumlarda bilirkişilik bile yapıyorken, ürünlerde sorun olmadığı raporu ile tarafıma geri gönderildi.

28 Aralık 2024 12:22

Evet tam beklediğim gibi oldu. Konu ile ilgili Lenovo benimle iletişime geçmedi.

30 Aralık 2024 11:10

Bana sunacakları tüm çözümleri burda anlattığım için çözüm yolu bulamadılar. O yüzden ilgilenme gereği bile duymadılar. Yazık gerçekten çok yazık. Lenovo gibi bir dünya devine yakışmadı. Bilgisayar firması olarak artık hiçbir müşterime Lenovo önermiyorum ve önermeyeceğim de.

14 Ocak 2025 11:48

Evet bugün itibari ile markanın hiçbir yetkilisi tarafıma olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş sağlamadı. Lenovo'nun bu kadar ilgisiz ve alakasız olabileceğini gerçekten düşünmemiştim. Tebrik ediyorum Lenovo yu. Söyleyecek başka bir şeyim yok.

Lenovo Laptopta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Destek

Melisa
30 Kasım 2024 01:39
Ragıp sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Onarım Ve Yüksek Ücret Talebi Mağduriyeti

Ragıp