Azizcan sonuçtan memnun

Lenovo Bilgisayar Teknik Servis Ekran Sızmasını Düzeltemedi

Lenovo Bilgisayar Teknik Servis Ekran Sızmasını Düzeltemedi
Azizcan
12 Ağustos 2023 20:33

Lenovo thinkbook g15 bir bilgisayar aldım ve ekranda ışık sızmasından dolayı servise gönderdim. Ekran değişimi yapıldı hiçbir sorun yok gibiydi ama ekranda hala ışık sızması vardı. 1 hafta önce servise tekrar gönderdim kullanıma engel değil diye cevap gelince bir daha gönderdim ekranı değiştirmişler sonunda. LED ve LED kenarları değişmiş. Bugün bilgisayar elime ulaştı ve şaka gibi yine aynı ışık sızma sorunu var hatta sorun çoğalmış. Koskoca Lenovo teknik servisinde 2 kez ekranı değişti ledler ve LED kenarları değişti ve hala ekranda ışık sızması var. Teknik servis mi sorunlu yoksa taktıkları ekran mı kalitesiz ki her teslim aldığımda ışık sızmaları var. Sadece tek isteğim düzgün karanlıkta ışık sızması olmayan bir ekrandı 1 aydır adam akıllı bilgisayarımı kullanamıyorum bu yüzden? Bu nasıl hizmet Allah aşkına gına geldi.

14 Ağustos 2023 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Ağustos 2023 11:03

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
20 Kasım 2023 16:17

Teknik Servisten Dönen Laptop Tekrar Bozuldu, Sürekli Mağdur Oluyorum

Arda
16 Ekim 13:32
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
19 Haziran 2023 22:51