Elif sonuçtan hiç memnun değil

Lavinia Couture Yanlış Ölçüyle Dikilen Ürünleri İade Kabul Etmiyor!

Lavinia Couture Yanlış Ölçüyle Dikilen Ürünleri İade Kabul Etmiyor!
01 Ağustos 2024 18:15

Sayfadan özel ölçü vererek gömlek ve iki pantolon siparişi verdim. Pantolonların özellikle ağından itibaren bacak boylarının ölçüsünü 72 cm yazdım. Benden sadece boyumu öğrenerek kafalarına göre pantolon boyuna karar vermişler ve dış bacak ölçüsünü benim haberim olmadan 94 cm olarak dikmişler. Siyah pantolonun bacak boyuyla beyaz pantolonun bacak boyu birbirinden farklı dikilmiş. İki pantolonun bacak boyları aynı olmadığı gibi beyaz pantolonun iki bacak boyu da farklı. Bir bacak 65 cm, diğeri 63 cm. Gömleğin omuz ölçüsünü 17 cm, kol boyunu 52 cm olarak yazdım. Yakadan bitmişi toplam 69 cm olması gerekiyor. Göğüs genişliğini de iki kol altından 50 cm olarak yazdım. Gömleğin kol boyu yakadan 63 cm, göğüs genişliği ise 54 cm dikilmiş. Müşteri temsilcisine şikayetimi belirttiğimde böyle bir yanlışlığın imkansız olduğunu söyleyerek inanmadılar. Ürün ölçülerini görsel ve videolarıyla göndermeme rağmen benim attıklarımı görmezden gelip iade gönderin inceleyeceğiz dediler. Ürünleri gönderdim ancak kendileri bambaşka yerlerden ürünü ölçüp yanlışlık olmadığını söylediler. Pantolonun benim boyuma göre 94 cm olması gerekiyormuş. Her insanın bacak boyu farklıdır. Pantolon da bacak boyuna göre dikilmelidir. Beyaz pantolonun iki bacak farkını dikkate almıyorlar bile. Gömleğin kol boyu da onlara göre doğruymuş. Müşteriyi küçük görüyorlar, tepki gösterince de bizi suçlu gösteriyorlar. İade almamak için ellerinden geleni yapıyorlar, kısacası canları nasıl isterse. Üstelik kendi hatalarını örtmek için bana terzilik dersi vermeye çalışıyorlar.

02 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 22 saat sonra)
Elif
Elif
02 Ağustos 2024 17:12

Gömleğin kol ölçüleri benim verdiğim ölçülerde toplam 69 cm olması gerekirken sizin attığınız görsellerde 63 cm olduğu gözüküyor. Söylediğiniz gibi pantolonların ağ kısmı farklı olduğu için iki pantolon toplam boyu aynı olamaz söylediklerinizle çelişiyorsunuz. Beyaz pantolonun kontrol edildiğine dair herhangi bir görsel göndermediniz sadece bel ölçüsünü attınız ben belinin yanlış olduğunu söylemedim. Kaldı ki siparişi müşteri temsilcinizle iletişim halindeyken verdim. Ürünün bana özel çalışılabileceğini söyledi. Sipariş ekranımı görüntülediğinde benim pantolonun bacak boyuna göre sipariş verdiğimi görmüş olması gerekir. Eksik olan veya sipariş notunda yazdığım şekilde yapılamayacaksa bunun bana söylenmesi gerekir. Benden sadece boyumu öğrenerek pantolon boyu belirleyemezsiniz. Ben sizden özel kalıp çıkarmanızı istemedim. Pantolon boyu ve gömlek kol boyunu söyledim yani özel kalıba giren bir durum yok. Pantolonun iki bacak boyunun farklı olduğunu söylememe rağmen bununla ilgili herhangi bir açıklama veya görsel gelmedi. Yanlış ve özensiz yapılan bir işin iadesini alıp almamak sizin vicdanınıza kalmış. Kısaca müşteriyi başınızdan savıyorsunuz herhangi bir konuda yardımcı olduğunuz söylenemez.

Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
11 Nisan 2025 17:58
Sanem sonuçtan çok memnun

Sanem
22 Ağustos 2023 09:38
"Sürece olan ilginiz için teşekkürler"
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 12:19
Gizem sonucu yetersiz buldu

Gizem
28 Mayıs 2025 17:58
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 18:07
yanlis-beden-urun-israrla-tekrar-gonderiliyor-2.jpg