28 Kasım 2023 10:59

Lastiksa.com Lastiklerimi Göndermiyor. 7 gün önce www.lastiksa.com adresinden 3 adet ve sonrasında 1 adet daha lastik toplam da 4 lastik aldığımı düşünerek ücretini ödedim. Yoğunluk olduğunu vs söyleyerek göndereceğiz dediler. Firmanın işleri tamamen karadüzen. Satın alma işleminden sonra sipariş takibi ekranında halen sadece onaylandı yazmakta. Zar zor geri dönüş yapan bir WhatsApp müşteri temsilcisi canı istediğinde dönüş yaparak en sonunda gönderildi siparişleriniz kargoya verildi dedi. Ancak ne kargodan mesaj var ne verildiğine dair bir takip numarası. Telefonlara bakılmıyor mesajlara tatmin edici bir cevap verilmiyor. Eğer bununla ilgili bir çözüm sağlayamazsam tüm yasal haklarımı kullanıp başkalarının da mağdur olmasını engelleyeceğim. Büyük pişmanlık insanlarla dalga geçiyorsunuz.

Burak
Burak
01 Aralık 2023 23:52

Lastikleri kargoya verdiklerini söylediler ancak kargo hakkında yine bilgi vermediler takip no vs. Van'dan adam bulup gönderdik sonra ya kusura bakmayın biz dolandırı değiliz ürün kalmamış elimizde deyip siparişi iptal ettiler. Çocuk çalıştırıyor burayı belli kesinlikle zaman kaybı ve mağduriyet başka bir şey değil

05 Haziran 2024 02:26 (Şikayetten 6 ay sonra)

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 16:09
Lastiksa Aynı Gün Kargo Dediği Halde Satın Aldığım Ürünü Yollamıyor

27 Kasım 2023 17:54
Lastiksa.com Sattığı Ürünü Hem Göndermiyor Hem De Para İadesi Yapmıyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Nisan 2025 18:16

25 Ekim 2023 20:55
Dinemis sonuçtan hiç memnun değil

Dinemis
28 Kasım 2023 17:17