Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 00:52

10 yıla yakın araç kullanmaktayım. Aynı zamanda aktif ambulans sürücüsüyüm ve Lassa marka lastikleri ambulans lastiklerinde de kullanmaktayım.

Daha önce Lassa Greenways 4 lastik, 5 yıldır tek şoför kullandığım aracıma taktırmıştım. 4 yıldan fazla bu lastikleri çok memnun kalarak kullandım. Aynı satıcı olan Oto Gençler Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi firmanızdan bu sefer 4 mevsim olan 195/55R16 91V XL Multiways 2 model 2024 yılının 23. Haftasında üretilmiş lastiklerinizden 4 takım sipariş üzerine getirilip aracıma 22 Kasım 2024'de Oto Gençler tarafından taktırılarak aracımı teslim aldım.

Aynı gün içinde sıfır lastiklerle daha 4 km bile gitmeden sokak arasında dönüş sağladıktan sonra yüksek hacimli bir sesle sağ ön lastiğimin patlaması sonucunda aracımda ön tampon ve kaporta hasarı da oluşmuştur. Aynı gün içinde Lassa'ya itiraz talebinde bulunarak Lassa'ya patlayan lastiği yolladık. 02 Aralık 2024'te talebimize ret cevap aldık.

Patlak lastiği geri yolladılar. Bu konuda Lassa yetkililerinin bana ulaşarak bu mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne avukatım ile başvuruda bulunacağım. Bütün belgeleri ve fotoğrafları ekliyorum.

12 Aralık 2024 09:19

En kısa sürede iletişime geçmenizi bekliyorum.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Lassa'nın Başıma Açtığı Dertler

Emir
30 Haziran 2024 18:20
Lassa'nın Başıma Açtığı Dertler

Yeni Alınan Lassa Greenways Lastiklerin Kısa Sürede Patlaması Ve Yetersiz Destek

30 Mayıs 2025 18:33
Bed sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Sıfır Lastik Problemi

19 Şubat 2024 00:18
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Kıs Lastiği Kullanmamalısınız

Erkan
15 Şubat 2024 18:53
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Lastiklerde Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Arif