Labirent Mühendislik Labirent Beni Pişman Etti!

03 Mayıs 2024 22:49

Labirent ile hat ve kombi bağlanması konusunda E**** hanım ile anlaştık, güvendik, protokol yaptık, parayı 12 taksit halinde karttan geçtik. Hay geçmez olaydım. Benim evde ısı pompası ve boyler vardı, onlar sökülmeden kombi ve gaz bağlantılarının yapılamayacağını, bu kışın artık geçtiğini, dolayısıyla gazın bağlanması için acelemiz olmadığını söylememize rağmen, E**** hanım bize sormadan kafasına göre ekip yolladı durdu. Tabii ısı pompası ve boyler sökülü olmadığı için ekipleri işlem yapamadan geri döndüler. Bize sormadan ekip gönderme işini defalarca yaptı bu E**** hanım. Hatta İzmir Doğalgaz ekibi bile gerip red verip gitmiş. Ben evde bile değildim. Haberim bile yoktu İzmir Doğalgaz ekibinin geleceğinden. Bu E**** hanım, İzmir Doğalgaz'dan red yeme sebebini bize fatura ederek bize adeta cephe aldı. Telefonlarımızı açmıyor, WhatsApp'tan yazdığımız mesajlara cevap vermiyor.
Parayı aldılar, bizi dımdızlak ortada bıraktılar. Isı pompası ve boyleri söktürdüm, ekipleri şimdi istiyorum, bu sefer, ekipler oraya daha önce geldiler, şimdi servis ücreti ödeyeceksin diyorlar. Kardeşim sizin ekipleri ben mi istedim, E**** hanım kafasına göre ekip gönderdi, ekipler iş yapmadan geri döndü, bunun suçlusu ben miyim?
Ekiplerin gönderilme yetkilisi Z***** hanımmış. O da ekip göndermem için E**** hanımla görüşün diyor. İyi de E**** hanım bana küsmüş, telefonlarımı açmıyor, dönüş yapmıyor, WhatsApp mesajlarıma cevap vermiyor, nasıl olacak bu iş?
Bir doğal gaz bağlatma problemi yaşıyorum ki, inanılmaz!
Labirent pişmanlıkmış!

Hasan
06 Mayıs 2024 15:02

Yukarıda anlattığım olumsuz gelişmelere ek olarak; Kemalpaşa Arkent Sitesinde Labirent Müh. Satış elemanı Emine hanım ile sözleşme imzaladık demiştim. Kazı geçiş hattının 2 ihtimali vardı. E** hanım uzun taraftan ölçü aldı. Kutu kısa hatta konulursa aradaki farkı iade edeceği sözünü verdi. Güvendik; sözleşmeye imzayı attık, ücretin tamamını 12 taksit olarak karttan geçtik. Hat kısa taraftan geçti ancak E** hanım verdiği sözün hilâfına 2 haftadır. Arıyorum açmıyor; WhatsApp'tan yazıyorum cevap bile vermiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Son çare Tüketici Hakları Mahkemesine mi baş vurayım? Bereket sağ olsun Z*** hanım gereken irtibatı kuruyor, gerekeni yapmaya çalışıyor. Para iade edemiyorsanız 1 adet 900x600 radyatör eksiğim var, ona da kabulüz, eğer radyatör fiyatınız bize iade edilecek meblağdan fazla ise, paramızı iade edin, biz internetten kendimiz radyatör satın alırız dedik, henüz bir dönüş alamadık. Çaresiz durumdayız...

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 14:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 09:36

31 Ağustos 2023 15:48
Erdal sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 10:47
"Büşra hanıma sorunun çözümünde gösterdiği ilgi için teşekkür ederim."
Eksik Hizmet Ve Geciken Gaz Bağlantısı Mağduriyeti
Eksik Hizmet Ve Geciken Gaz Bağlantısı Mağduriyeti
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 15:45