Nilüfer sonuçtan çok memnun

Kayıp Termos Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

24 Ekim 2024 12:06
Nilüfer'in Teşekkür Mesajı
“Süreç biraz uzun sürdü ancak Ürünüm güncel bir ürün ile değişim yapılmıştır. Markaya gösterdiği hassasiyet ve ürünün arkasında duruşundan dolayı teşekkür ederim.”

Kutup Ayısı Karaköy mağazasından almış olduğum Stanley termos sızdırdığı için 15 Eylül tarihinde servis talep formu açtım. Akabinde kendi talepleri ile verdikleri Aras Kargo kodu ile termosumu genel merkeze gönderdim. Üzerinden 20 gün geçti ve ürünüm halen beklemede gözüktüğü için genel merkezi aradım. (Bu telefondan konunun muhatabına ulaşmanız çok zor.) Servis kaydımın kapandığını, termosumun onlarda olmadığı bilgisini verdiler. Termosum nasıl kayıp olabilir? Akabinde gönderdiğim Aras Kargo kodundan termosun kargo şubesine geri iade olduğunu ve şubede beklemede olduğunu öğrendim. Bu aşamaya kadar Kutup Ayısı firmasından hiçbir bilgi almadım. Neden kargomu geri iade ettiklerini sorduğumda, iyi paketlenmediği ve zarar görmüş olabilme ihtimaline karşı kargonun iade gönderildiği söylendi. Eşim kargoyu şubeden teslim aldı, kargomuz hiç açılmamıştır. Benim olan bir termosu neden size kötü bir paketleme ile göndereyim? Sizden önce ben zedelenmesini istemem. Bunun sonunda eşim termosumu kargo şubesinden aldı. Gidip gelme ve iadeden kaynaklanan kargo ücretini de maalesef bunca mağduriyete rağmen biz ödedik. Eşim, kargodan tekrar iade aldığı "paketi açılmamış ve zedelenmemiş" termosu İkitelli'deki genel merkeze, teknik servis personeline elden teslim etti. Tekrar ediyorum. Açılmamış bir paketi ve zedelenmemiş bir termosu teslim etti. Halen termosumu bekliyorum. Servis formunda beklemede gözüken termos arıza kaydım için call center veya teknik kimseye ulaşamıyorum. Sevdiğim ve birçok ürününü tercih ettiğim bir marka olan Stanley'i, bu kadar yetersiz ve profesyonel olmayan bir Türkiye distribütörü ile ürünlerinin satış sonrası hizmetini sağlayamaması üzücü. Son olarak, Kutup Ayısı'nın 37206-5702 numara ile servis kaydı açtığı termosum haftalardır yok, şu anki akıbetinden de maalesef haberim yok. Muhatap yok.

profile profile profile
Nilüfer
Nilüfer
28 Ocak 2025 13:53

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 10:28
Ayşenur sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 18:26
"Kutupayısına teşekkür ederim sorunum en kısa sürede çözüldü para iadem yapıldı"

Stanley Neverleak Termos Hayal Kırıklığı

25 Aralık 2024 14:30
Emine sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 12:18
Stanley Termos Garanti Sorunu Ve İletişim Sıkıntısı
Betül sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 13:52
Stanley Termos Servis Sürecinde İletişim Sorunu