Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Porselen Tezgahında Beklenmedik Çizikler Ve İlgisizlik

22 Ekim 2024 11:54

Mutfağımıza büyük bir marka olduğu ve yılların Türk markası olduğu için Kütahya Porselen'den porselen tezgah yaptırdık. Ama birkaç hafta sonra tezgahta kendi kendine kocaman ve derin bir çizik oluştu. Muhtemelen minik bir şeyi vardı ve yürüdü çünkü kendimiz yeni olduğu için üzerine titreyerek kullanıyorduk ki diğer markaların reklamlarında üzerlerinde bir şeyler kırıyorlar, bıçakla bir şeyler doğruyorlar. Biz çok dikkatli kullanmamıza rağmen tüm mutfak tezgahımızın her yerinde küçüklü büyüklü çizikler var. Yani üzerine bardak, tabak ne koyduysak çizmiş. Dolayısıyla markadan hiç memnun kalmadım. Bu arada şikayetimiz üzerine incelemek üzere servis geldi. Size dönecekler dedi ama
1 aydır kimse aramadı ve ilgilenmedi. Keşke yabancı markalardan alsaydık, yeni mutfağımızın her yerinin çizik olması çok üzücü.

25 Ekim 2024 11:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Sağlıklı günler dileriz. NG Kütahya Seramik Müşteri İletişim Merkezi

Filiz
Filiz

Merhaba bende yaptırmak istiyorum sizin tezgah sorunu nasıl çözümlendi?

15 Kasım 2024 20:38
Lamar Porselen Tezgah Çizik Sorunu Ve İlgisizlik
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Lamar Ceramics Porselen Tezgah Şikayeti

30 Ekim 2023 10:41