Küresel Patent Marka Patent Ofisinin Nitelikli Faaliyetleri

27 Nisan 2023 12:13

Marka ofisi tarafından aranarak, markamın eksik kategorileri olduğu gerekçesiyle, benim ticari faaliyetlerimi yapmama engel olacak başvurular olmuş gibi göstererek ek bir başvuru yapmam gerektiği yoksa faaliyetlerime zarar geleceği söylendi. Başvuruyu yapan da tehdit eden de sizi kurtaran da aynı taraf. Bu nitelikli bir faaliyettir. Herkesin dikkatli olmasını tavsiye ederim.

Onur
Onur
27 Nisan 2023 13:59
Küresel Patent Marka Patent Ofisinin Nitelikli Faaliyetleri

Ekte görmüş olduğunuz kurumsal telefon numarasından kurumumu arayarak 7:35 dakika görüşme sağladığımızın ekran görüntüsü ektedir. Ses kaydı da tarafımda mevcuttur. Talep edilmesi durumunda onu da paylaşabilirim. Yetkili vekili olduğunu söyleyen ***ile şikayetim doğrultusunda bir görüşme gerçekleştirdik.

Esma
Esma

Bizi de tehdit ettiler...

Eray
Eray

Merhaba, geçen yıl bu zamanlar başka bir marka patent işleri yapan bir firma benzer durumu bize de yaptı ve hem danışmanlık/başvuru ücreti hem de sonradan harç ücreti ödetti şimdi ise bu küresel patent denilen firma aynısını yapmaya çalışıyor özetle bunlar açığı bulmuş ve kopartmaya çalışıyorlar, mutlaka Türk patent ile görüşün

Saadet
Saadet

Merhaba, şikayet nereye ettiniz ve bir gelişme var mı? Ben de bugün aynı şekilde tehdit edildim almazsanız markanıza başvuran diğer kişiye vereceğiz diye