Küçükçekmece Belediyesi İSKİ Küçükçekmece Şube Müdürlüğü

19 Haziran 2023 05:04

Küçükçekmece'de bulunan evimin sokağındaki ana şebeke su borusu yaklaşık 3 ayda bir patlıyor. Ancak adamları bir türlü getirip yaptıramıyoruz. Tamir yapıp tekrar gidiyorlar. Her gelen bir vana takıyor, ancak sorun şebeke borusunda. Bu kadar liyakatsiz bir belediye ve personel görmedim.

19 Haziran 2023 08:16

Gece 3.30da oluşturduğumuz talep karşılığında ekipler hep yolda dediler lakin 5 saat gibi zamanda gelen giden olmadı 8.30 da ise gelen mesaj talebiniz alınmıştır yani hala ekipler yola bile çıkmamış bravo size sınıfta kaldınız gene.

19 Haziran 2023 05:38

Masa başındaki arkadaş uyumuş olmalı bir kere uykulu halde konuştuktan sonra telefonu telesekretere bağlayıp artık cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor 18.06.2023 19.06.2023 bağlayan nöbetçi arkadaş

19 Haziran 2023 05:07

Bu kadar saattir kayıt yaptırıyorum hala ne gelen ne de cevap veren var ayıptır işinizin hakkını verin evime su girmesin diye saatlerce uğraşıyorum bununda söylediğimiz halde ne ekip geliyor ne de çözüm hatta suyu kesin diyorum onu bile yapmaya aciz insanlar topluluğu Küçükçekmece Belediyesi

19 Haziran 2023 05:03

İ̇nönü mahallesindeki evimin girişindeki şebeke suyu patladı büyükşehir olmak üzere bir dünya kayıt yaptırma rağmen henüz ilgilenen olmadı sonra birbirlerinin numarasını vermeye başladılar sonuç olarak Küçükçekmece iskide biri ile görüştüm ekip yollayacağını belirti lakin o saatten sonra telefonlara bile bakmıyorlar sadece en iyi yaptıkları şey 16 milyona hizmet veriyoruz deyip telefonu kapatıyorlar Küçükçekmece İSKİ liyakatsiz ve sorumsuz insanlar ile dolu anlaşılan.

11 Şubat 2025 21:47

10 Ağustos 2024 21:39
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sürekli Su Patlakları Ve Yetersiz Çözüm
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sürekli Su Patlakları Ve Yetersiz Çözüm

08 Şubat 2024 12:41
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 08:34