Kuba Motor Zenzero Garanti Sorunu

30 Eylül 2023 22:30

2022 model 5300 km de Küba Zenzero marka model motorsikletimi gaz kesmesinden dolayı servise götürdüm. Daha 1 yıl garantisi devam etmektedir. Düzenli olarak da bakımlarını yetkili serviste yaptırmaktayım. Servisteki usta 2 gün tarafıma dönüş yapıp, kendisi aracı test ederken tes esnasında tamamen gaz kestiğini ve yolda kaldığını söyledi. Arızanın da Gaz Kelebek Sensörünün arızalı olduğunu fabrikadan temin edip değiştirebileceğini söyledi. Ben de kabul ettim. Ancak fabrikanın servise geri dönüş yapıp, parçanın garanti kapsamında olmadığını bu sebeple kullanıcı kendi ücreti ile yaptırabilir cevabını almışlar. Ben de bu durumu kabul etmeyip defalarca Kuba Motor müşteri hizmetlerinin 0850 302 86 92 numaralı hattını arayıp durumu izah ettim ve parçanın kullanıcının kullanımından dolayı arıza yapabileceği bu sebeple parçanın garanti kapsamında olmadığını ayrıca garanti belgesinde fren balataları, ampuller vb. Malzemelerin garanti kapsamında olmadığını dile getirdiler. Ben de Gaz Kelebek Sensörünün, fren balatası ve ampul vb. Malzeme gibi bir parça olmadığını söyledim buna istinaden hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Gaz Kelebek Sensörü motorun kendi bir parçasıdır. Kullanıcıdan kaynaklı arızalanan bir parça değildir. Garanti kapsamında olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık olarak 3 haftadır motorsikletimi kullanamıyorum. Yetkililerden mağduriyetimin giderilmesini önemle rica ederim.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Malının Arkasında Dur

Yunus
06 Eylül 2023 12:53
Gurhan sonuçtan hiç memnun değil

Gurhan
24 Nisan 2024 13:54
Kuba Motor Kuba Marka Motosiklet Pişmanlık
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 11:18
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Küba Zenzero Aldığım Günden Beri Sorun

Okan
04 Nisan 2024 22:15
Kuba Motor Küba Zenzero Aldığım Günden Beri Sorun
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Bluebird Garanti Ve Servis Ücreti

Hüseyin