21 Kasım 2023 13:57

Kuba vn pro50 marka motorumu 23 Ağustos 2023 de Bafra atmaca Motordan satın aldım. Bir ay dolmadan akü çalışmadı. Atmaca Motor'u aradım ve onlar beni Gerze'de bulunan bir tamirciye (Mekan Bisiklet-D****** usta'ya) yönlendirdiler. Tamirci akünün suyunun bitmiş olduğunu su ilavesi yaptığını ve şarj ettiğini söyledi fakat tekrar böyle bir durum olursa değiştirmemiz lazım akü arızalı muhtemelen dedi. Fakat arıza tekrar devam etti. Defalarca yolda kaldım. İttirerek motoru tamirciye (mekan bisiklete götürdüm ve oradan D****** usta ile Atmaca motordan yetkili kişi olan A****** hanımla görüştürdüm. Usta A****** hanıma durumu anlattı akünün arızalı olduğunu akünün değişmesi gerektiğini söyledi. Sonra telefonu kapattılar. Usta bana sizi arayıp haber verecekler dedi. Bende bekledim ama haber gelmedi. Ben arayıp ulaştım A****** hanımla görüştüm durumu anlattım ama akü değişimi için işlem yapılmadığı söyledi... Tekrar bir bekleme sürecine girdim. Kuba motora ileteceklerini oradan gelen cevap doğrultusunda bana haber vereceklerdi. 10 gün oldu cevap gelmedi. Ben aradığımda A****** hanım sürekli meşguldü. 10 gün sonununda ulaşabildiğimde haaa o garanti kapsamına girmiyormuş diye cevap verdiler... Çok sinirlendim. Motoru satarken 6 ay Akü garantisi olduğunu belirtmişlerdi halbuki. Yeni satın aldığım motorumun aküsü 1 ay dolmadan bozuldu ve garantiden karşılanamayacağını söylediler. Mağdur oldum. Aküyü kendi cebimden karşıladım. Firmadan ve ilgisizliklerinden şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını istiyorum

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
20 Eylül 2025 17:14
Kuba 50 CC Motorumun Sürekli Marş Ve Akü Arızası, Garanti Kapsamında Çözülmüyor
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor VN50 Pro Motosiklet

23 Ağustos 2023 01:53

Sıfır Alınan Küba Space50 Max'ın Aküsü 1 Ayda Bozuldu, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı!

08 Temmuz 2025 14:20

Kuba Grace 50 Motosikletimde Akü Sorunu Ve Garanti Kapsamında Değişim Talebi

04 Ekim 2025 10:05
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
28 Eylül 2023 14:15