Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Kuba M5 Araçta Akü Sorunlu

01 Mayıs 2024 15:32

17.02.2024 tarihinde Tokat/Erbaa yetkili satıcınız kayalar motordan 2023 model RKS M5 elektrikli araç satın aldım. Kendi ikamet adresim Samsun/Bafra olduğu için satıcı fabrikadan aküleri isteyeceğini ve o şekilde gönderimi sağlayacağını söyledi. Fabrikadan akü istediğinde ilk eksik akü gelmiş olup sonradan eksik olan gönderildi. Gönderilen akülerin de voltaj değerlerinin düşük olduğu ve değişmesi gerektiği söylendi bu yüzden beklemem gerektiği söylendi kayalar motor tarafından. Bizlerde sorunsuz olsun geç olsun sıkıntı değil diyerek beklemeye devam ettik. Sonra aküler tekrar değişti ve araç tarafıma 1 ay sonra geldi. Aracı aldıktan sonra araç ile 15 km sonra yolda kaldım. Servis götürdüğümde akünün birisinin arızalı olduğu söylendi ve garantiden değişimi yapıldı. Sonra aracı teslim aldım 1-2 defa şarj ettikten sonra aracın 35 km ancak yaptığını ama araç bilgilerinde 90 km menzil yaptığı bilgisi verilmekte olduğunu servise söyledim. Tekrar akülerin ölçümü yapıldığında bir akünün daha arızalı olduğu tarafıma söylendi ve akünün garantiden ücretsiz değişimi talep edildi. Lakin talebimize olumsuz yanıt verilerek ücretli değişim yapılabileceği söylendi. Aracım daha 250 km de. Aldığımdan bu yana hep menzil (akü) sorunu bulunmaktadır. Kuba firmasını olarak bu soruna çözüm bulmanızı istiyorum. Aksi halde hakkımı Tüketici Hakem Heyeti'nde arayacağımı bildirmek istiyorum.

Yakup
Yakup
05 Mayıs 2024 11:31

Ne arayan var ne soran Küba motorun ne kadar ilgili olduğu ortaya çıktı. Satarken en iyi Çin markalarından ilgili olan Küba diye övenler nerede acaba?

Asife sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 14:44
Metin sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 11:45

Kuba Motor Küba City Ve Servis Ağı Çok Kötü. Tam Bir Pişmanlık

25 Eylül 2023 20:22
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor'un Güvenlik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

05 Şubat 2025 10:48