KTÜ Farabi Hastanesi (Trabzon) Sağlık Kurulu Raporu Alamama

05 Şubat 2024 20:37

Sağlık kurulundan hala haber gelmedi; doktorlar hiçbir şey söylemiyor. Hasta olan benim, sen değilsin doktor ve psikolojim çok fena bozuldu. Sebebi ise doktorlardır. Ruh ve mental sağlığım çökmüş durumda, hiç iyi değilim. Ben bu ilaçları kendi sağlığım için değil, belli bir amaç için kullanıyorum; KPSS için yani. Delirmeye doğru gidiyorum yavaş yavaş, 1 aydan fazla oldu. Hastaneye gideli hiç kimsenin bir şey söylediği yok ve ben üzülmemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Maalesef hep üzülen ben oluyorum. Doktorlar hastalara bilgi vermiyor, biz hastalardan bir şey saklıyorlar.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Doktorunun Aşağılaması Dediklerini Demedim Den Mesi

01 Mart 2024 12:24

Bir Ay Boyunca İlaç Raporu Çilesi

04 Şubat 2025 11:41

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Levent Semt Polikliniği) Psikiyatri Hizmetleri Üzerine Değerlendirme

17 Temmuz 2024 15:15

İlaç Raporu Onayında Sürekli Yaşanan Mağduriyet