Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Doktorun Vurdumduymazlığı

13 Eylül 2023 15:55

2 ay önce restoratif bölümüne gittim randevulu. Doktor hanım ismini yazmayacağım şimdilik, diş taşını temizlet, sonra beni bul, randevu vereyim dedi. 14 ağustosta diş taşımı temizlettim. Sonra doktor hanıma gittim, izinde, haftaya gelecek dediler. Haftaya gittim, yine izindeymiş. Bugün gittim, doktor hanımı buldum. Bana sistem üzerinden randevu alacaksın dedi. İyi de doktor hanım benim tıpa gidip gelmem 56 TL. Neden bana baştan söylemedin sistem üzerinden randevu alacaksın diye. Bu ekonomik krizde 3 kere gidip geldim boşuna, hem zamanım gitti hem de param.

Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 3 Haftadır Restoratif Randevusu Alamıyorum

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çapa Diş Hastanesi