Güvenlik Görevlileriyle Sürekli Yaşanan İletişim Sorunları

05 Ekim 2024 13:38

Kristal Şehir'de oturuyorum. 4 yıldır bu sitedeyim. Gerçekten dünyanın aidatını ödememize rağmen istediğimiz kapıdan çıkamıyoruz. Defalarca hemşire olduğumu, çantamda kırılacak ürünlerin olduğunu söylememe rağmen döner kapıdan geçmem konusunda güvenliklerle sorunlar yaşıyoruz. Durumu yönetimle konuşuyorum, yönetim geçebilirsiniz diyor. Ben kartımla geçmek istediğimde güvenlik 'Rica ediyorum, kapıyı açar mısınız?' dediğimde, 'İkiyi açtım, üçü açtım, sana oradan çıkmanı söylüyorum' tarzında, mahalle arkadaşıyla konuşur gibi aşağılayarak emir kipiyle sürekli farklı görevlilerle aynı problemleri yaşamaktayım. Defalarca güvenlik amirine iletmeme rağmen, kendisi de 'Ben bayan olduğum için, sana ne, git nereye şikayet ediyorsan et, sen kimsin ki?' tarzında konuşmalarda bulunuyor. Güvenlikle ilgili çok ciddi sıkıntılar var ve bu sorunlar çözümlenecek gibi de değil. Cezaevi gibi, güvenliklerin belirlediği kapılardan eğer isterlerse geçebiliyoruz. Marketten çıktıktan sonra kullanacağınız kapı döner kapı; elinizde poşetler varsa mümkün değil, geçemiyorsunuz, sıkışıyorsunuz. Beraberinde kartı basarak geçmek isterseniz, bir kere bastığınızda 10 dakika beklemeniz gerekiyor. İki kapıdan geçemiyorsunuz. Benim oğlum burada Araplardan dayak yedi, 1 tane güvenlik görevlisi gelmedi.

Şaziye
Şaziye

Aynı sorunu bende yaşıyorum 10. Blok dahire 40 oturuyorum ceza evine girer gibi güvenlikle sorun yaşıyoruz

Site Güvenliğinin Keyfi Davranışları Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

21 Ekim 2025 13:34
Nur sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 00:15

Kristal Şehir Yüksek Aidatlar, 259 Daireli Bloklara Yetmeyen Asansörler