Krispy Kreme Sahrayıcedit 4 Alana 4 Bedava Kampanyası Mağduriyeti

27 Haziran 2024 10:28

24 Haziran 2024 saat 10:11'de Trendyol GO üzerinden Krispy Kreme İstanbul Sahrayıcedit şubesinden 4 doughnut alana 4 doughnut bedava kampanyasından faydalanmak üzere sipariş verdim. Bana sadece dört adet doughnut gelmiş. Trendyol müşteri hizmetlerine ulaştığımda kampanya şartlarını sağlamadığım söylendi. Kampanya şartlarına baktığımı, verilen tarih aralıklarında sipariş verdiğimi ve hariç tutulan doughnutları seçmediğimi dile getirdim, zaten hepsi gözüküyor. Güya kutu olarak aldığım için olmamış. Kutu veya tane ne fark eder? Ayrıca kampanya şartlarında öyle bir şey yazmıyor. Günün sonunda kutu olanda da kendimiz seçiyoruz ve hepsi bir kutuya konulmayacak mı? Bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ben de Krispy Kreme web sitesindeki iletişim formundan kendilerine yazdım fakat umursayan olmadı. Trendyol yorumlarında benim dışımda da kampanya mağduru olan bir sürü insan var. Bu yaptığınız insanların aklı ile oynamaktır. Ayrıca fiyatları artırıp bayat ürün getirmeniz yanında, nasıl olsa bir şey olmaz deyip olayın üstünü örtmektir bu. Ya bana hediye dört adet doughnutımı verin ya da para iadesi yapın çünkü ben o doughnutları kampanya var diye aldım. Konuyu çözüme kavuşturup gereğinin yapılmasını arz ederim.

07 Aralık 2023 19:23

06 Ağustos 2025 16:15
Eksik Ve Yanlış Donut Gönderimi, Ücret İadesi Reddedildi
Çağtay sonuçtan hiç memnun değil

Krispy Kreme Hediye Kutulu Donut Kampanyasında Fazla Ücret Alındı

08 Ağustos 2025 16:50
Nil sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 13:56