Kripto Para Dolandırıcılığı!

Telegram'da Fırat Karaca adına bir kanal var. Kripto para yatırdım ve yanıltıldım. O kadar profesyonelce yalan söylüyorlar ki, para yatırdım, para atmaları gerekirken tekrar başka bir mazeret sunup tekrar para yatırmadan alamayacaksın gibisinden şeyler söylediler.

Yorumlar(21)

30 Eylül 2024 00:05

Bedava peynir sadece fare kapanında oluyor sevgili dostum. Kripto ve yatırımlar için Paribu gibi uygulamalar daha güvenli en azından muhatap var

27 Eylül 2024 13:30

Nasıl bir yol izlediniz

11 Eylül 2024 20:30

Parasını çeken var mı?

11 Eylül 2024 20:13

Allah'tan burayı okumuşum. Parayı alan oldu mu çok merak ediyorum 😃😃 Geçmiş olsun

7 Eylül 2024 23:03

Savcılığa gitsek çözerler mi?

1 Eylül 2024 20:20

#nursel halledebildiniz

1 Eylül 2024 20:18

Bugün aynısını yaşadım ödemeyi almak için 6 887 TL yatırmak gerekiyormuş güvenmedim ve müşteri hizmetlerine dedim şikayet var da parayı vermediğinizle alakalı şikayet var dedim engellediler beni benim kazancım yüksek olduğundan dolayı kimlik doğrulama yapmanız gerekiyormuş oda yalan

28 Ağustos 2024 09:32

Çözüldü kim yazdı acaba çok merak ediyorum ben de mağdurum

26 Ağustos 2024 02:31

Merhaba çözüldü yazıyor ama sorunu çözebildiniz mi?

23 Ağustos 2024 13:55

Çekebildiniz acaba bende yükleme yaptım ama çekemedim ekstra ödeme yapmam gerekiyormuş kimlik doğrulama için güvenemedim

20 Ağustos 2024 16:13

Yarın saat 12.00'da (21 Ağustos 2024 12.00) tekrardan bir coin verecek. Bir önceki verdiği coin %60000 yapmış gerçekten o yüzden ben de katılacaktım yarınkine katılmayayım mı? Bu sorunu site üzerinden mi yaşadınız? Luanreno diye bir siteye yönlendiriyor çünkü. Siz de bu siteden mi yapmıştınız?

Finans Kuruluşları Adıyla Dolandırıcılık Kripto Dolandırıcılığı

Telegram Kripto ş** adı altında kanal açıp milletten kâr vaadiyle paralarını alıp geri atmayarak dolandırmaktadır gerçek...

Tümünü Gör
Kripto Para Yatırım Yanıltmacası!

Kripto ParaYatırım Yanıltmacası!

Dursun
Kripto Para Yatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Kripto ParaYatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Rahatsızlık Yaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

RahatsızlıkYaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Muammer
Coin Dönüştürme Sorunu