Crypto Ege Şikayeti

26.12.2024 tarihinde Crypto Ege adı altında Instagram hesabından gördüğüm ve sonrasında Crypto Ege Telegram sayfalarında bulanan linkten tüm bilgilerimi girerek payz bitcoin borsa hesabına kayıt oldum. Ama sayfanın kötü olduğunu olduğunu fark ettim. Size kazanç sağlayıp sonra paranızı çekmeniz için birçok para istiyorlar. Bu tarihten itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir işlemleri kabul etmiyorum. Benim sorumluluğumda değildir.

30 Aralık 2024 15:03

Payz Bitcoin borsa hesabına yatırım yaptırıp kazanç sağlatan E*** s*** adlı kişi paranızı çekmek istediğinizde sizden kimlik doğrulama, ilk çekim gibi saçma sapan bahanelerle ek ücret isteyip paranızı çekmenize izin vermiyor. Benim gibi birçok kişi aynı problemi yaşamış. Yatırdığım paramın iadesini istiyorum.

Yorumlar(9)

Mağdur edilenler bir şekilde size nasıl ulaşabilirim

Merhabalar, ben de kripto Ege denen kişinin telegram adresinde fapayzbitcoin denen sayfayla aynı sorunu yaşadım. Kimlik doğrulama adı altında 15,438 TL gibi bir para yatırdım ve bana güya açıklama kısmına mail adresimi yazmadığım için tutarın hesabıma yansıtıldığını ve tekrar yatırmam gerektiğini söylediler. Tabi hemen anladım bir haltlar döndüğünü. Dedikleri tutarı yatırmadım ama adamlar o kadar profesyonel ki sürekli bir acaba gerçek mi diye sorguluyorsunuz. Birkaç gündür araştırma yapıyorum bu konuyla ilgili. Paramı alma şansım var mı onu araştırıyorum. Sizde bir gelişme var mıdır.

Merhabalar, dönüş oldu mu acaba? Ya da diğer zarara uğrayan kişilere nereden ulaştınız?

Tümünü Gör
Kripto Para Yatırım Yanıltmacası!

Kripto ParaYatırım Yanıltmacası!

Dursun
Kripto Para Yatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Kripto ParaYatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Rahatsızlık Yaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

RahatsızlıkYaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Muammer
Coin Dönüştürme Sorunu