Coincans.com Hiçbir Şekilde Parayı Alamıyorum!

Coincans.com Hiçbir Şekilde Parayı Alamıyorum!

Coincans.com hesabınız donduruldu lütfen müşteri temsilcisiyle görüşünüz diyor ama defalarca yazmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum hesabımda 500 dolar para kaldı hiçbir şekilde parayı alamıyorum lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Yorumlar(21)

22 Aralık 2024 12:33

Ağda kalan paramı çekemiyorum hesabınıza geri ödemsi olacak denildi müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor bunun için ne yapmalıyım

6 Aralık 2024 19:48

Ben 100 dolarla başladım iki hafta da ekstra para yatırdım şu an 8 bin dolar var hesapta çekim talebi verdim buradaki şikayetleri gördüğümde sonra 10 saat oldu hala para geçmedi Binance a müşteri hizmetlerine yazdım o da 24 saat içinde yatacak sabırlı olun diyor napacağım bilmiyorum

6 Aralık 2024 14:00

Vergi yatıran oldu mu?

5 Aralık 2024 11:24

Biri cevap verebilir mi vergi ödemesi yapıldığında hiç para yatırılıyor mu

5 Aralık 2024 11:22

Faruk kardeşim sana bir şey soracağım vergi ödemesi yaptığında hiç paran yattı mı hesabına

3 Aralık 2024 17:11

Kardeşim benim parayı hesaba aktardım geçmedi vergi ödemem gerektiğini söylüyor müşteri temsilcisi gerçekten de öylemi bilgin var mı bu konuda ve ödemez isem el konulacağı 48 saatiçinde söyleniyor acil cevap yazarmısın

2 Aralık 2024 20:11

Sen bana ulaş öyle konuşalım 8 bin dolar yatırdım hiç birini alamıyorum senin gibi hesabım donduruldu başta 200 dolar ile başladım 2 defa para çektim sonrasında teferruatlı bir ton para istediler araba motor birikmiş paramın hepsi gitti en son hesabı açmak için 800 dolar istediler vermedim şebeke bunlar

1 Aralık 2024 21:39

Kardeşim sen kaç para yatırdın kaç paranı aldın kaç paranı alamıyorsun.

Adıma İzinsiz Açılan Hesap Ve Sorumluluk Reddi

Binance müşterisi olmadığım halde müşteri hesabınız dondurulmuştur şeklinde bir mesaj aldım. Binance'de hiçbir üyeliğim ...

Tümünü Gör
Kripto Para Yatırım Yanıltmacası!

Kripto ParaYatırım Yanıltmacası!

Dursun
Kripto Para Yatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Kripto ParaYatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Rahatsızlık Yaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

RahatsızlıkYaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Muammer
Coin Dönüştürme Sorunu