Ekin sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Asteria Kremlin Palace Otel Balayı Çiftiydik Ve Vasattı

02 Ağustos 2024 16:45

Antalya Kundu Asteria Kremlin Palace otelde 22 Temmuz - 26 Temmuz arası konakladık, balayı çiftiydik. Otel konum olarak zor değil. Balayı çiftlerine oda süslemesi, şarap ve meyve ikramı geliyor dendi ama odamız hazır değildi. Odaya şarap ve meyve ikramı gelmedi, biz aradık öyle geldi. Vasat bir şekilde iki elma, iki muz ve bir içecek konulmuştu. Balayı çiftiydik, çarşaf ve nevresim değişimi bile yapmamışlardı, yine arayarak değiştirdim. İnternette yazan hiçbir hizmet tam olmadı. Yemekleri iyiydi. Eğlence açısından aşırı zayıf bir otel ve tamamen yabancılara yönelik. Her şey sırf etkinlik yok denmesin diye basit mini etkinlikler vardı. Tek memnun kaldığımız ETS Tur çalışanı B*** Bey idi. Bizimle direkt ilgilenen oydu. Otel fiyat olarak orta ama hizmet daha da aşağıdaydı. Balayı için hele yanlış bir tercih, önerilmez asla. Alakart restorana gittik, marine balık restoran ama vasattı. Ara sıcak diye dalga geçer gibi şeyler getirdiler. Bir salata koyuyorlar, iki kaşık. Dalga geçer gibi yani, para verilip gidilecek bir restoran asla değil. Balayımız vasat geçti. Verilen paraya da geçirilen zamana da yazık oldu maalesef. Memnuniyet 3/10.

Ada sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 14:06
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
15 Temmuz 2024 13:35

18 Temmuz 2024 14:28

Antalya Kremlin Palace’ta Oda Temizliği Ve Hizmet Sorunları Yaşadım

13 Ağustos 2025 16:41
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Klimasız Odada Uykusuz Geçen Tatil Hayal Kırıklığı

09 Temmuz 2025 13:02