Kredi ve Yurtlar Kurumu Buca Güzel Sanatlar Lisesi Yurdu İle İlgili Genel Şikayetler

29 Şubat 2024 21:06

Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'nin yurdunda 150 kişiyiz ve sadece 40 dilim kek çıkarıldı. Ayrıca sular buz gibi; duşa bile giremiyorum, sadece saçlarımı yıkayabiliyorum. Akşamları petekler buz gibi oluyor ve petekleri kapatıyorlar. Sabahları ise ayrı bir soğuk oluyor. Yemekler konusunda da memnun değilim; çok kötüler. Hatta o kadar kötü ki, bir arkadaşım dört gün önce zehirlendi ve odanın içine kustu. Yurda müfettişlerin kontrole gelecekleri günün bir öncesinde uyarı yapılıyor. Her yeri düzgün toplayın, şöyle yapın, böyle yapın diye talimat veriliyor. Müfettiş geldiğinde yurt derli toplu olduğu için müfettiş bir şey demiyor. Yurtta geceleri şarkı söyleniyor.

07 Mart 2024 20:32

Buca asilay saygin Anadolu güzel sanatlar lisesinin yurdunda kalıyorum mecburiyetten yemekleri aşırı ama aşırı kotu kusuyordum az kalsın ve öğle arasındaki yemek aksam yemeği olarak buz gibi önümüze çıkıyor salataya acı biber atmışlar çok acıydı sular buz gibi 4 gündür vücudumu yıkayamıyorum saçımı yıkıyorum sadece kafam donuyor resmen petekler çalışmıyor gece üst üste battaniye ile uyuyorum sweat ile uyuyorum yemekleri çok kotu dışarıdan yemek sipariş edince kiziyorlar. Bazen yemek kalmıyor bazılarına

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Kredi ve Yurtlar Kurumu Çamaşır Hane 100. Yıl Şehitler Yurdu Kars Sarıkamış

14 Mart 2024 12:19