İskenderun 5 Temmuz KYK Kız Öğrenci Yurdu

17 Eylül 2024 00:08

İskenderun Teknik Üniversitesi 5 Temmuz Yurdu'nu kazandım. Yurtlar 6 kişilik olmasına rağmen bizden 6. Tip olan yurt parası isteniyor. Aylık 855 TL veriyoruz. Dekont ücreti olarak da 2000 TL'den fazla para verdik. Öğrencilerin hakkına giriyorlar. Bunun acilen düzelmesi lazım. Bu yazı alıntıdır!
Aynı durumu yaşayan kız kardeşim için iletişime geçiyorum, yazılanlara kesinlikle katılıyorum ve depremzede öğrencilere tanınan ayrıcalığınız bu mu gerçekten. Bravo👏🏻 eksik kalsın

Yorumlar (20)

Safiye
Safiye

Gerçekten hakka giriyorlar 6. Tip oda olmasına rağmen oda kişi sayıları 6 kişilik olduğu söyleniyor çok saçma buna bir çözüm bulunması gerekiyor

Ceyda

Yurdun ne zaman açılacağı hakkında bilgi veya iletişim numarası var mı,

Derviş
Derviş

Bugün yurtta gittim gördüm yurtt ayın 19hazir olacak 21okul açılacak yurt hazır olmadığından dolayı öğrencileri yurtta alamıyorlar valizleri tanitigimiz biryeye bıraktık memlekete döndük tekrar

Ceyda

Ben de gsbyi aradım detaylı bilgi alamadım fakat 20sinden sonra belli olacak dendi

Elif

Bana 20 ekimde açılacağı söylendi dilerseniz gsb'yi arayın daha detaylı bir bilgi alırsınız belki. Ben detaylı bir bilgi alamadığımı düşünüyorum

Ceyda

21 Ekimde açılacak mı yoksa 21 ekimde mi açılma tarihi belli olacak herkese farklı demişler

Kavakyellerinden
Kavakyellerinden

Açıklama geldi 5 Temmuz kız yurdu 21 ekimde açılacak 1 hafta online derslere katılabilirmişiz

Elif

Umarım en azından üniversite imtiyaz tanır devamsızlık konusunda. Bugün yine öğrenci işlerini aradım bir bilgimiz yok bu konuda denildi. Muhtemelen dalga geçiliyor. Hakkımızda hayırlısı 🥺

Gökçe

5 Temmuz kız öğrenci yurdu tam olarak burası gaziye hatu kız yurdunun hemen yanında

İskenderun 5 Temmuz KYK Kız Öğrenci Yurdu
Gökçe

Ben de ayın 21'i gibi açılacağını duydum hatta direk yurda sormuş ailem ama gerçekten çok saçma bir durum ben yurdun oraya gidip yurda baktığım zaman tabelada 700 küsur öğrencinin kalacağı belirtiyordu yanlış hatırlamıyorsam o kadar kişinin hakkına girmeyeceklermi hani çok saçma bir durum gerçekten okul açılıyor ve o kadar öğrenci ne yapacak bu sorunun çözülmesi lazım

Ceyda

Evet bende öyle duydum fakat bazı insanlara da asılsız haber gelebilirsiniz demişler. Ne yapacağız bilmiyorum

Elif

Bugün gsb'yi aradım okul 14 Ekim'de açılıyor ve yurt adresi iletişim bilgisi yok diye 20 ekimden önce açılamayacağını ve bu tarihten önce gelinirse mağduriyet yaşanacağı söylendi. Ne yapacağımı asla bilmiyorum. 1 hafta geç gideyim desem dersler başlıyor ve devamsızlık sıkıntı

Furkan
Furkan

Arkadaşlar benim kız kardeşim yurdu kazandı ama ne bir iletişim numarası ne konum bilgisi var yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Bu bilgilere nereden ulaştın

Seren
Seren

Yurt hakkında nasıl bilgi alabiliriz ya yurda ait telefon numarası falan yok. Dediğiniz gibi 6 kişilikse gerçekten herkes gibi ödeme yapmamız lazımdı. Toplam 3bin tl ödedim ben. Maksimum 4 kişi kalınması gereken odada 6 kişi kalması çok saçma ve bayağı haksızlık. Bunun için CİMER'e bile yazabilirim asla 6 kişiyle yapamam

Sabina

Ben yurt hakkında hiçbir bilgi bulamıyorum çünkü

Hilal
Hilal

Yurda şu anda yerleşebiliyor muyuz çünkü internette 5 Temmuz kız yurdu hakkında hiçbir bilgi yok

İlayda
İlayda

Ben yurdu aradım yurt yapılmamış daha okul 14 ekimde açılıyor yurdun açılması 21 Ekim diyorlar belki de açılmazmış yapılmamış Çünkü

Doğa
Doğa

Galiba okul açılmadan birkaç gün önce yerlesebiliriz. Okulun açılış tarihi 7 ekimken en erken 4 ekimde gelebilirsiniz yurda demişlerdi. Şimdi de 14 ekimden birkaç gün önce gitmemiz gerekecek büyük ihtimalle.

Zeynep
Zeynep