Onur sonuçtan çok memnun

Krampon Dünyam (Shopier - Instagram) Pişmanlıktır, Yanlış Yönlendirdi!

Krampon Dünyam (Shopier - Instagram) Pişmanlıktır, Yanlış Yönlendirdi!
17 Temmuz 2023 16:38

Ben krampon dünyam adlı Instagram hesabından Adidas Predator aldım. Almaya girdiğimde Nike alacaktım, Adidas daha sağlam Nike'ların dişleri kırılır dedi. 2 maç yaptım dişleri kırıldı, pişmanım.

Onur
Onur
15 Temmuz 2023 20:05

Sorunum çözüldü teşekkür ederim kendilerine

Berat

Krampon aldım değişim yapılacağını söylediler bende İtimat edip aldım, ödenmesi yaptım oradan ayrıldım eve geldik bir de dedim evde denedim evin içinde ayam, ı yine aynı sıkıyor evde 5 dakika denedim belki açar diye baktım çok rahatsız etmeye başladı oradan yetkili aradım durumu iza ettim getirin değişim yapalım dedi aynı şekil kutusuyla ürünle oraya gidildi orada yetkili bu ürün iade olmaz dedi neden dedim topa bile vurmadım neden iade olmaz dedim eline büyüteç alıp öğle bakacak neredeyse bakın dedim bu ürünü 1kez giydim denedim ayama sıktı size dedim sıktı siz dediniz açar ama çok rahat sız etti ben ürünü 3 beş kez kullanıp yine rahatsızlık verseydi size gelseydim siz iade veya değişim yapar mıydınız tabii ki de hayır peki ürüne hiç kullanılmadan sadece ayağa denendi bunu neden değişim yapmıyorsunuz dedim ve yine tek dediği iade yapamayız yani şunu dediniz bana kısaca almasaydınız, buradan yani demeye getirdi kim ürün ve ürün ler alacaksa! Almayı, n! Paranız! Çöpe gider!

Berat

Ben kıran pon, değişimini istiyorum,

Berat

Ben ürünü sadece değim istedim yinede değim istiyorum

31 Ocak 2024 14:53
Firekrampon (Instagram) Nike Sipariş Telaşı: Beklenmedik Ürün Hayal Kırıklığı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 13:31
Krampon Fk Sitesinin Gerçek Yüzü
Kutluay sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2025 21:01