Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Koza Suite Hotel Koza Suite Otel Mağduriyeti

31 Ağustos 2024 15:32

Agoda'dan 31 Ağustos - 1 Eylül için otele rezervasyon yaptırdık. Sistem rezervasyonu 29 Eylül'e atmış. Defalarca otelle ve Agoda'yla görüştük, otel en sonunda 'Biz size yardımcı olacağız, 31 Ağustos'ta lütfen gelin, odanız hazır' dedi. Bugün yoldayken tekrar aradık, 14.30-15.00 gibi geleceğiz, sorun var mıdır dedik. 'Sorun yok, rezervasyonunuz önümde, gelin' dediler. Otele geldik, 'Rezervasyonunuz iptal olmuş, yapabileceğimiz bir şey yok' diyorlar. Fakat sistemde rezervasyonum hala ödenmiş ve onaylanmış görünüyor. Gerçekten nereye nasıl şikayet edebilirim bilmiyorum, İstanbul’dan düğün için geldik ve inanılmaz mağdur durumda bırakıldık. İnisiyatif alıp bizi konaklatmak varken, 'Google yorumlarınız bizi zor durumda bırakıyor' demekle yetindiler. Tekrar yazacağım dediğimde de 'Nasıl isterseniz' dediler. Bu mağduriyetin hakkını alana kadar her yere yazacağım, şikayetimi bildireceğim. Acilen para iadesi bekliyorum. Bu mağduriyet yüzünden başka otel bulmak durumunda kaldık. Düğüne 2 saat kala hazırlanmak için.

25 Ağustos 2024 00:27
Meva sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 21:53
Rezervasyon İptali Ve Mağduriyet