Hasan sonuçtan çok memnun

Koska Nazar Boncuklu Koska Külahlarda Çok Kötü Koku.

Koska Nazar Boncuklu Koska Külahlarda Çok Kötü Koku.
01 Temmuz 2024 16:11
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Markanın güvenirliği vermiş olduğu hizmet ve ürünlerinin ne kadar arkasında durması ile doğru orantılı ki süreç boyunca hem bilgilendirme hem de takip ederek bizleri çok memnun ettiler. Üslup ve ilgi üst safhada idi. Çok memnun kaldık.”

Kokanın külahlarından senelerdir kullanırız. Şimdi aldıklarımızda özellikle Migros'tan alıyoruz ve çok kötü kokuyorlar. Hiçbir zaman Koska nın külahları böyle kötü kokmaz idi. 4 paket attık ve elimizde 3 adet kaldı ve bunun nedenini öğrenmek istiyoruz. Son kullanım tarihleri 2025 olmasına rağmen yeni açılan paketlerdeki külahlar bile kötü kokuyor. Kaliteyi mi düşürdünüz yoksa bir kusur mu var. Güvenerek aldığımız bir marka ama bu sefer üzdü açıkçası.
Ürünleri Migros mağazasından aldık. Daha öncesinde de tarım kooperatif mağazalarından almıştık ve onlarda çok kötü kokuyordu ki hepsini attık. Parası pulu mühim değil çocuklarım tüketiyor ve sağlıklı ve güvenilir firma diye tercih ettiğimiz bir markanın nasıl olur da bozuk bir ürün üretip satması. Umarım sorunu tespit eder düzeltme yaparsınız.

01 Temmuz 2024 16:23 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Hasan
Hasan
02 Temmuz 2024 14:50

Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Koska Kornet Külahında Koku Ve Tat Sorunu

16 Ekim 2025 23:14
Koska Kornet Külahında Koku Ve Tat Sorunu
koska-kornet-kulahinda-koku-ve-tat-sorunu-2.jpg
Miray sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2025 22:03
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2025 14:25

Taze Diye Aldığım Helva Hayal Kırıklığı Yarattı