Yıldırım sonucu yetersiz buldu

Koru Hastanesi Çukurambar Kadın Hastalıkları Bölümü

14 Şubat 2024 13:38

Ankara Koru Hastanesi Çukurambar Şubesinde 24 Ocak 2024 tarihinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde muayene oldum. Doktor, biyopsi yapılmasını istedi ve bunun için kayıt oluşturduk. Anadolu Sigorta'dan en geç 3 gün içinde onay almak için dönüş yapacaklarını söylediler. Anadolu Sigorta'dan 26 Ocak 2024 tarihinde onay verilmiş; ancak hastane, bizimle ilgilenmiyor gibi bir izlenim vererek 9 Şubat 2024 ve 10 Şubat 2024 tarihlerinde iki gün arka arkaya arayıp hatalı olduğumuzu söylediler. Sonuç olumlu veya olumsuz olsa bile ücret bilgisi verileceğini belirtmelerine rağmen, bu konuda bizi yeterince bilgilendirmedi.

22 Şubat 2024 09:05 (Şikayetten 7 gün sonra)

Ezel
Ezel

Koru Çukurambar Hastanesi Gastroenteroloji bölümünde kolonoskopi için randevu verildi 22.02.2024 Perşembe 13:00 'e. Bir saat önce Hastanede olmamızı lavman vs yapılacağını söylediler saat 12.00 de hastaneye geldik sekreterlere durumu açıkladık bir saat önce gelmemiz söylendi vs Sekterin cevabı şu an herkes öğle arasında 13 de işleme alınırsınız yapabileceğimiz bir şey yok dedi çaresiz bekledik saat 13.00 oldu içeriden bir görevli çıktı ve lavmanınızı getirdiniz mi diyor dedik bize reçete yazılmadı germe di bir şey söyleyemedi, kendilerince açıklamaya çalıştılar gidip lavmanı aldım işleme girdik, bu son gelişimiz olacak kimsenin birbirinden haberi yok olan hastaya oluyor. Sekreter dediğin yöneticidir her şeyi organize eder hayattan nefret etmiş tüm hırsını hastaya kusamaz bir saat önce gelen hastanın sorgular neyi var neyi yok hiçbir şey bilmiyorsa hekime sorar bu kasta bir saat önce gelmiş yapmamız gereken bir şey var mı diye çok şey bekliyoruz insanlardan insanlıktan.

17 Nisan 2024 16:19
Ceren sonuçtan çok memnun

29 Şubat 2024 09:43
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 16:51