Neslihan
07 Kasım 2024 17:03

İyi günler, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Yakuplu şubesinden 7 Kasım Perşembe günü alışveriş yaptım. Tarım marketin çamaşır suyu, elit marka Domestos'a benzeyen üründen aldım. Poşete koyup eve geldiğimde üzerime döküldüğünü fark ettim. Geri götürdüğümde ise çalışanlardan saygısızca bir cevapla karşılandım. Elimde dik götürmem ya da yere düşürüp kırmışım diye suçlandım. Çalışanlar kusurlu ürünleri raflara dizip sonra da satıyorlar. 1 ay önce de makarna patlamış, poşetin arkasından koli bandıyla bantlanmış ve ben eve gelince fark ettim. Geri götürmedim ama bu ikinci vaka. Şikayetçiyim. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Geri dönüş olursa sevinirim. Bu işin peşini bırakmayacağım, mağdurum ve ben suçlanıyorum.

08 Kasım 2024 12:01 (Şikayetten 18 saat sonra)

Yalan ve algı yapmışın Türkiye'de dürüst insan kalmamış bende tarımdan alırım ama bugüne kadar hiç hatalı mal denk gelmedi sizinki tamamen algı üzerine birazda dürüstlüğü seçin karalamak vebali ağır olur

Fatmagül

Buranın çalışanları böyle. Seni sorumlu tutuyor resmen. Ben de yulaf ezmesi almışt

Taha sonuçtan memnun değil

08 Eylül 21:22
Çamaşır Suyu Kapağı Hatası Nedeniyle Maddi Zarar Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
camasir-suyu-kapagi-hatasi-nedeniyle-maddi-zarar-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-1.jpg

13 Ocak 13:45