Konya Numune Hastanesi Doktor İlgisizliği

26 Ekim 2024 20:03

Konya numune Hastanesi'nde dahiliye uzmanı ***** beye randevu aldım endokrine gitmek için sevk istedim ve dahiliye ye de bazı şikayetlerden hem kan tahlili, hem ultrason verdim. Aynı zamanda endokrine endokrin doktoru ******* hanıma da kan tahlil ve ultrason verdim. Sonuç göstermeye gittiğimde dahiliye doktoru hiç bakmadan endokrin doktoruna gönderdi ilgilenmedi, endokrin doktoruna gönderdi o baksın yorumlasın diye başından savdı.

Endokrin doktoru ******* hanım da yanındaki sekreterle diğer doktorları çekiştirmekten benimle ilgilenmedi geçiştirdi. Herkese yapıyorum sana da yapayım diye ilaçlı kan testi istedi ama ardından sonucu ben yokum başka doktora göster diye başından savdı. Ben şikayetlerimin hiç birinin sonucunu alamadan geldim. Hâlâ şikayetlerim devam ediyor sonucumu sağlık ocağının doktoruna gösterdiğimde kolesterolün aşırı yüksek çıktığını söyledi ama endokrin doktoru bununla ilgili bana hiçbir bilgilendirme yapmadığı gibi bir de üstüne şeker hapına başlatmaya kalktı, tahlillerde şekerim gayet normal çıktığı halde bana nasıl hap yazmaya kalkabilir?!

Şikayetlerim umurumda olmadı sadece anlaştığı firmaların haplarını satma peşinde gerisi formaliteden test istiyor umursamıyor. Umursamadığı her hastanın hastalığını kendi de çeksin inşallah.

Konya Numune Hastanesi Doktoru Hakkında Şikayet

13 Eylül 2023 21:40

Konya Numune Hastanesi Dahiliye Bölümü Dr'un Kaba Tavrı

14 Şubat 2024 17:11
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Endokrinoloji Doktorunun İlgisizliği Ve Muayene Sorunları

14 Kasım 2024 00:19