Ottotech Kaynak Makinesi Pişmanlığı!

16 Ağustos 2023 15:021.291
Atasay'ın Teşekkür Mesajı
Merhaba Firmanızla iletişime geçtikten sonra, çok kısa bir süre içerisinde teknik servis müdürü Yusuf beyin arızaya müdahale etmesi sorunu tespit edip arıza ile alakadar olması, Bir gün içerisinde firmamıza zaman kaybı yaşatmamak ve memnuniyet adına yeni ve daha üst sınıf bir makine ile değiştirmenizi, firmamıza verilmiş bir (hediye olarak) kabul görüyor bu jestinizden dolayı fabrika müdürünüz Halil ulutaş beye teşekkür ediyorum.

Ottotech sulu kaynak makinesi satın aldım makine arızalı çıktı geldiler kaynağı tamire götürdüler. 10 gün sürdü yaptık test ettik dediler getirdiler aynı sorun devam ediyor hiçbir işlem yapılmamış. Tekrar makineyi götürdüler 10 gün daha bekleyeceğiz işler üst üste birikti beni mağdur ettiler. Ottotech pişmanlıktır.

16 Ağustos 2023 15:20 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, çözüm ekibimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla Kolarc Makine

Atasay
24 Ağustos 2023 19:27