Şişli Kolan Hastanesi'nde Etik Dışı Davranışlar Ve Üslup Sorunları

08 Ekim 2024 21:29

Şişli Kolan International Hastanesi, Kadın Doğum Uzmanı *** isimli doktorun bir takım üslup sorunları olduğunu ve etik kurallara aykırı bir şekilde konuyla bağımsız olarak hastasına karşı (hasta tesettürlü olduğu için muhtemelen...) dini ve ideolojik yorumlar yapması yersiz ve etik kurallardan habersiz olduğunun göstergesidir. 12 haftalık gebelik sürecinde gidilen kontroller sırasında muhtemelen anlaşmalı olduğu kurumlarda test yaptırılmasında ısrarcı olup, yaptırmak istemediğinizi söylemeniz takdirde "Biz test yaptırmayan hasta ile çalışmaya devam etmek istemiyoruz, sizin doktor seçme hakkınız varsa, bizim de hasta seçme hakkımız var." diyebilmiştir. Hanımefendinin sağlık etiği ve üslup konusundan habersiz olduğunu önemle vurgulayarak, aynı testlerin kendi hastanelerinde de yapılmasına rağmen komisyon aldığı kurumlarda test yaptırmadığımız için hastasıyla böyle konuşabiliyor olması, ona istediğini vermediğimizden ötürü olduğunun kanıtıdır. Ayrıca bir önceki muayenesinde kanama kesinlikle görmediğini, daha sonraki muayenesinde "Ben böyle bir şey söylemedim." diyebilecek kadar mesleğinden uzak, hasta takibinde zayıf ve işler tersine döndüğünde tutarsız olduğunu gözlemledim. Gerekli tüm mevkilere şikayette bulunacağımı, Kolan Hastanesi'nin bu tarz doktorlar ile çalışıyor olmasının ticarethane olduğunun göstergesi olduğunu bildirmek isterim.

Sevda
Sevda

Merhaba hangi doktor acaba. Bende oraya gidiyorum da merak ettim. Baş harfini yazabilir misiniz

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Kolan Hastanesi Kadın Doğum Doktoru (tüccarı )

02 Aralık 2023 11:56

09 Temmuz 2024 15:05