Kolan Hospital Bayrampaşa Hastanesinin İlgisizliği Ve Saçmalıkları

23 Mayıs 2024 13:18

Eşimle doğum yapacağımız hastaneyi ararken Bayrampaşa Kolan Hastanesini bulduk. Gidelim bir konuşalım dedik. Öncelikle konuştuğumuz fiyat ile çıkışda verilen fiyatta %5'de olsa fazla alındı. Sizi yanlış bilgilendirmişler diyerek geçiştirildi. Soyadı malum olan kadın doktoru uzmanına gittik. Mıy mıy konuşarak ilgisiz tavırları ile sizi endişeye sevk ediyor. Kendisi doğumdan sonra oda ziyaretine geldiğinde eşimin lohusa korsesi yukarıdaydı. Yanındaki asistanına şeyi şey takmış dedi gitti. Açıklama tenezzülünde bile bulunmadı. Taburcu olurken reçete yazmış. Bize ne bir şey anlattı ne de bir şey sordu SMS geldi. Verdiği ilaçlar arasında ''Emziren annelerin Kesinlikle kullanmaması gerekir '' yazısını odasına inip söylememe rağmen biz veriyoruz bir şey olmuyor dedi. Çocuğumuz Yenidoğan yoğun bakımda kaldı. Düşmanımın başına vermesin orada çocuğunuz kalmasın. Bebek Yenidoğan normal Yenidoğan ile iç içe bu başlı başına bir sorun. Ayrıca hemşireleri ise hiç hijyenik değil sigara içmeye yemek yemeye giden hemşireleri ellerini dezenfekte etmeden yoğun bakımda bebeklerin bulunduğu kısma girdiğini görebilirsiniz. Bebeğiniz devlet hastaneleri tarafından bile günde 1 defa annesine gösterilirken. Burada böyle bir işlem yok haftada 1 görüp haftada 1 yoğun bakım doktorundan bilgi alabilirsiniz. 1 hafta sonra bebeğimizi aldığımızda bebeğin ağlamaktan sesi kısılmış, ve altı kim bilir ne kadar süre kirli kaldı ki, poposu enfekte olmuş, ağzı ise pamukçuk. Bitmedi, bebeğin topuk kanını ölçerken muhtemelen karıştırdılar ya da yanlış ölçtüler. Bebeğin bir değeri anormal yüksekliğin bile 2 katı çıktı biz endişeye düştük bahsedilen değerde çocuğunuz ömür boyu engelli oluyor. Yaşadığımız psikolojik durum Annenin sütü azalttı. Devlet hastanesinde 1 kaç günde testi yaptırdığımızda gayet normal çıktı. Velhasılı kelam baştan aşağı saçmalıklar ile dolu hastane odalarda musluk başları oynuyor. He biz keyif için bile orada olmasak televizyon ve buzdolabı bozuktu. Hastanenin güzel tarafı ise ebe hemşireleri Allah onlardan razı olsun çok iyi insanlar çok da yardımcı oluyorlar. Temizlikçileri de hakeza. Odaya koydukları Pilates topu doktordan daha faydalıydı.

profile profile

Yenidoğan Yoğun Bakımında İletişim Ve Tedavi Belirsizliği

19 Ekim 2024 19:45

Yoğun Bakımda İletişim Eksikliği Ve Dikkatsizlik

09 Ocak 2025 18:12
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan Yoğun Bakımda Bilgi Eksikliği Ve İletişim Sorunları

20 Ekim 2024 16:37