Köfteci Yusuf İsrail Ürünlerine Boykot Yok

05 Kasım 2023 19:20

Neden hala cola satışınız vardır İsrail destek içinse TSK bundan sonra Köfteci Yusuf benim için bitmiştir. Hiç mi vicdanınız yok? Sizin para hırsınız bu kadar mı çok? Amma bu halk nasıl sizi bir yere getirdiyse, getirdiyse yapar. Siz böyle yaptıkça kaybedeceksiniz. Boş köftenin yanında çocuk kanı içmiyoruz.

Adil

Köfteci Yusuf'a 3 ay önce gittiğimde İsrail menşeli ürün istemiyorum getirmeyin dediğimde elimizde kalanlar bunlar satılsın başka almayacağız denilmişti, bugün geldiğimde yine aynı ürünler satılıyor ve neden satılmaya devem ediliyor diye sorduğumda buraya her kesimden insanların geldiği ve bu şekilde talep olduğu söyleniyor, ben bir müslüman Türkü olarak benim taleplerim karsilanmıyor, iş birligimidir, yoksa menfaat çıkar ilişkisi mi bu Köfteci Yusuf'u anlamış değilim.

Muhammed

Bende bugün gittiğimde boykot olmadığını fark ettim cola ve fantaların ününe perde çekmişlerdi isteyenlere satışı yapılıyordu boşlarıda dolap arkalarına konulmuştu etmiyorsunuz bari yalan söyleyip insanları aldatmayın bundan sonra benim için bitmiştir

Köfteci Yusuf Coco Cola Satısı Yapıyor

05 Aralık 2023 00:29