Özgürhacı sonuçtan hiç memnun değil

Özgürhacı
16 Eylül 2023 20:30

Köftesi i ni severek yediğim Köfteci Yusuf dan. Bugün 16. 09 2023 Sivrihisar şubesinden yarım yağlı kuşbaşı bütün et aldım kendim parçaladım ve pişirdim yemeye kaldı ki tam bir kayış et ne kopuyor lastik top gibi şet ne etide olduğu belli değil. Yazık ki verdiğim para... Bin olsun Bundan sonra bırak köfte yanından dahi geçmem. Berbatlaşmış bir ne Eti sattığı belli olmayan ticarethane dönüşmüş

18 Eylül 2023 16:53

Allah m rabbim millete domuz Eti i yediriyor sunuz bu ne bir ne tür bir koku var yok böyle bir şey kesinlikle sağlığınızı düşünüyorsanız bu Yusuf'a yolunuz düşmesin kesinlikle ve kesin ete benzer ürün satıyor bildiğiniz kayış her zaman köftesi i severek yiyorduk ama bundan sonra adını dahi anmak bile istemiyorum nasıl bir et et demeye bir şahit lazım.

18 Eylül 2023 16:52

Ek

14 Ağustos 2023 08:42

Aldığım Etlerde Ağır Koku Vardı, Param Ve Ürün Boşa Gitti

02 Eylül 19:12
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 16:12
Yanlış Sipariş Ve Çözüm Bulunamayan Müşteri Hizmetleri