Kochler Evcil Hayvan Bakım Seti

Kochler kendi sitesinden evcil hayvan bakım seti aldım. Ürün geldiğinde haznenin kapağında yoğun tüyler mevcuttu. İade etmek istedim. Satıcı filtreden kaynaklı olduğunu söyledi ama bu filtreyi elime aldığımda ne böyle bir parça döküldü ne de ona benziyor. Marka iade almıyor. Kaliteli olsun diye bu markayı tercih ettik maalesef tadımız kaçtığıyla kaldık.

12 Eylül 2024 16:36 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, tüy olarak bahsettiğimiz tozlar filtreden dökülmektedir efendim. Eğer cihazı kullanmadıysanız iade için yazabilirsiniz. Hijyenik ürün olduğu için kullanılmış iade alamıyoruz maalesef. Ancak tekrar hatırlatmamda fayda var siyah tozlar filtreden düşmektedir. Kesinlikle firma olarak kullanılmış ürün göndermiyoruz.

15 Eylül 2024 10:04

Kullanmadıysam iade alıyorsunuz öyle mi? Bu numaraya müşteri hizmetlerinize yazdım bana hiç iadesi olmadığı söylendi. Kutulu fotoğrafları olmasına rağmen iade almayacağını söyledi. Gerçekten İnanılmaz insanın haklarını sonuna kadar kendisinin araması gerekiyor bunun üzerine maalesef ki kendim temizleyerek kullandım ürünü marka olarak harika bir uyum içindesiniz bir daha asla

15 Eylül 2024 10:37

Hijyenik ürün sınıfındaki ürünün bana yollanma şekline bakın... Sonrasında temsilciniz bu ürünün daha önce kullanıldığını görmüş ki iadesi yok diye net bir şekilde reddetti sanırım şimdi bana kullanmadıysanız iade edin deniyor harika bir tecrübe oldu teşekkürler

Cihazı alıp hiç kullanmadan iade edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi arkadaşım size yanlış bilgilendirme yapmış olabilir. Ürünlerimiz fabrikadan geldiği haliyle sizlere gönderilmektedir. Asla kullanılmış ürün gönderilmesi söz konusu değildir. Bahsi geçen tozlar sizde olduğu gibi başka müşterilerimizde de çıkmaktadır. Bu nedenle ürünümüzün Trendyol vs platformlardaki açıklamasında böyle bir tozdan bahsedilmektedir. Müşterilerimizin satın almadan önce bu yazıyı görüp bize problem olarak bildirmemesi için bu şekilde bir yol izledik. Ürününüzde herhangi bir kusur yoktur. Başta dediğim gibi kullanmadığınız takdirde iade de edebilirsiniz.

Yorumlar(17)

10 Kasım 2025 18:34

Bende sepetime eklemiştim almak üzereydim. Artık almayı düşünmüyorum başka markalara bakacağım.

1 Kasım 2025 19:59

Ben de almayı düşünüyordum ama satış sonraki fiyaskodan dolayı vaz geçtim.

22 Nisan 2025 10:57

Ben de almak üzere sepete ekledim ve şikayet var mı diye aklıma takıldı, iyi ki bakmışım, vazgeçiyorum.

18 Mart 2025 05:26

Ürünü sipariş etmeyi düşünürken araştırma yapayım dedim buraya geldim. İade politikası dolayısıyla ürünü sipariş etmekten vazgeçtim. Gerçekten fiyasko bir ürün satış destek politikası...

13 Mart 2025 19:48

Instagram'da reklamını gördüm almayı düşünüyordum yorumlara bakayım dedim almaktan vazgeçtim. Ürün sıfırsa toz kıl vs olmaz. İyi ürünse zaten iade olmaz demek ki bir sıkıntı var

20 Aralık 2024 22:42

Ben de akıllı kedi tuvaletinde tamamen sizinle aynı süreci yaşadım maalesef Bende de kum lekeleri ve kum kokusu vardı. Kullanmamış olmama rağmen iade almadıklarını söylediler. Az önce şikayetimi yazdım.

2 Aralık 2024 23:23

Yorumları ve şikayeti okuyunca bende vazgeçtim almaktan, Instagram'da herkes memnun görünüyor, anlamadım, bu tur şikayetler neden gün yüzüne çıkmıyor.

26 Kasım 2024 00:28

İade almıyoruz ne demek? Üründe hata çıkarsa ne yapacağız? Çöpe mi atacağız?

20 Kasım 2024 15:03

Bende almayı düşünüyordum. Tam sipariş veriyordum ki bir de şikayetlere bakıyım dedim. İade yok ne demek acaba. Firmanın ürününün ne kadar arkasında olduğu bu cümleden bile belli oluyor. Herkes gibi bende vazgeçtim almaktan. Teşekkür ederim uyarınız için

9 Kasım 2024 21:13

Almayı düşünüyordum. Ama yaşadığınız tecrübe karşısında bu gibi firmalardan alışveriş yapmıyorum. Firmanın verdiği cevaba bak iade almıyoruz. Bu cevabı ben hiç sevmiyorum bende cihazı almıyorum.

1 Kasım 2024 14:10

Tam sipariş verecektim, ödeme adımına geldiğinde aklıma herhangi bir şikayet var mı diye bakmak geldi. Yorumlar çok önemli, satış sonrası hizmet çok daha önemli, bu yazıları okuyunca hemen sipariş sayfasını kapattım, teşekkürler

24 Ekim 2024 17:56

Teşekkür ederim işinize yaradıysa ne mutlu

23 Ekim 2024 13:25

Ürünü almayı düşünüyordum. Standart olarak ülkede kimseye güven kalmadığı için yorum/şikayet kontrolünü faydalı buluyorum. Burada bile verilen üslup firmanın kalitesiz firmalar dan kötü olduğunu gösteriyor. Esnaf ağızı garantisi benim de diyebilirler satarken.

18 Ekim 2024 13:41

Almayı düşünüyordum. Ama yaşadığınız tecrübe karşısında bu gibi firmalardan alışveriş yapmıyorum. Geçmiş olsun.

Kochler Evcil Hayvan Bakım Seti Teslimat Sorunu

Kochler'den evcil hayvan bakım seti aldım. 1 haftayı geçti hala kargoya verecekler. Sitelerinde 1 - 3 iş günü yazıyor. İ...

1 Destek

Tümünü Gör