Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Koçak Farma İlaç Thincal Koçak Farma

09 Temmuz 2024 21:37

Koçak Farma Thincal ürününü aldım, 4 kutu ama ilaç zayıflatmayı bırak, iştah açtı. Ve bir gram bile kilo verdirmedi. 1000 ₺ verip aldığım bu ürünlerin bu kadar işe yaramaz olması çok sinir bozucu. Firma yetkilileri umarım bu konuyla ilgilenir. Neden bu kadar kötü bir ürün?

Elif

Kilolu hanımlarda söyle bir algı var kullanayım ama istediğimi yiyip içeyim hap beni zayıflatsın böyle bir şey mümkün olsa etrafta şişman insan kalmaz emin olun çevremde belki 20 kişi kullandı aile bireylerim de dahil 35 kilo annem verdi bizzat doktor kontrolünde diyetinize dikkat etmeniz şart içinde yazıyor zaten tamamen kullanım hatası ilacı kötülemeye gerek yok bence

Firuze

Ben bunu bayağı kullandım. Faydasına da gördüm. Her gün 3 tane içtim. Kahvaltı 1 öğlen 1 yemek 1. Diyelim çok yağlı bir şey yediysen anlarsın. Tuvaletinden belli oluyor. Bayağı kötü yağ çıkıyor. Çok yağ tuketmekden dikkatli olmalısın. Ben denedim dedim bu ilaç gerçekten yapıyor mu ve vallah çıkartıyor. Sucuk ile hap kullandım. Önce karnım ağrıdı gas geldi geçer dedim. Gas çıktı ama yağda aynı zamanda çıktı. Yani ayıp da söylemesi donuma yaptım. Ondan sonra o haplar kullanırken sağlıklı beslendim. Korkudan 5 gram yağdan fazla yemedim her öğün de. Spor da yaptım ama salonda falan değil. Yürüdüm her gün 10 bin adım en az. Ama şunu söyleyeyim hapları kullanırken vitaminleri dikkat etmek lazım. Benim için öyleydi. Saçım bayağı bayağı döküldü. B12 biotin gecede bunun için iyi olur. Ben birkaç kez kullandım. Yine kullanmaya başlayacağım ama bayağı pahalı.

Erdi

Ben kaç kez kullandıysam faydasını gördüm hatta insanlar bile fark etti ne zaman kil almaya baslasm donem donem kullanırım, tuvalete çıkarmasından bile anlıyorum, yedikleriniz bir kısmını eritir sizdeki sorun neden bilemedim

Büşra

Acaba kullanımı nasıl yapıyordunuz mesela ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz

Koçak Farma İlaç Thincal Zayıflama Hapı Zayıflatmadı

31 Temmuz 2024 11:30
Koçak Farma İlaç Thincal Zayıflama Hapı Zayıflatmadı
Şule sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 08:27
Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Koçak Farma İlaç Thincal Tablet Kullanımı Sonrası Olumsuz Yan Etkiler Ve Çözüm Eksikliği

23 Ekim 23:37