Demet sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 22:14
Demet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum ile merkez müşteri temsilcisi yakından ilgilendi ve gerekli para iadesini yaptırdı teşekkür ediyorum saygılarımla”

Kocaelinet Polatlı şubesinden evim için internet başvurusunda bulundum ve bana kurulum ücretinin 300 TL olduğu, ödemenin de tamamının peşin yapılacağı söylendi. Ben de kendilerine internet sayfanızda kurulum ücretinin 100 TL olduğunu ve faturaya yansıtılarak iki taksitte ödenebileceğini söyledim. Ancak oradaki görevli bayan, fiyatların değiştiğini ve sayfanın güncellenmediğini belirterek benden 300 TL kurulum ücretini peşin olarak aldı. Sonrasında internet sayfalarında 75 Mbps VDSL paket ile ilgili detaylara baktığımda, halen güncelleme olmadığını ve kurulum ücretinin olmadığını defalarca gördüm. Ayrıca kendi sözleşmelerinde de görebileceğiniz üzere, 'Değişen hükümler Kocaelinet ile ilgili web sayfasında veya karşılama sayfasında ilan edildikleri tarihte geçerlilik kazanacak' ibaresi bulunmakta. Bu şikayeti yazdığım anda, yani 24/04/2024 tarihinde, halen sayfalarında kurulum ücreti olmadığı ve 100 TL ücretin iki taksitte faturaya yansıtılarak ödenebileceği yazmaktadır. Benden haksız yere alınan 300 TL kurulum ücretinin tarafıma iadesini talep ediyorum. İade edilmemesi halinde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı beyan ederim.

26 Nisan 2024 11:46 (Şikayetten 1 gün sonra)
Demet
Demet
27 Nisan 2024 19:39

29 Nisan 2024 09:08

Değerli kullanıcımız geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Kocaeli İnternet olarak ‘’ Kalıcı Çözüm ve Müşteri Memnuniyeti Önceliğimiz ‘’ çerçevesinde bizimle 7/24 iletişime geçebilirsiniz

Bağlatılan Kablo Net İnternetinden Hiç Faydalanamıyorum, Sorunum Çözülmüyor

06 Ağustos 2025 08:05
Bağlatılan Kablo Net İnternetinden Hiç Faydalanamıyorum, Sorunum Çözülmüyor
Muhammedburak sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Bilgi Verilmeden Yansıtılan Ek Kurulum Ücreti Ve Haksız Faturalandırma

Muhammedburak
23 Eylül 2025 19:28
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
06 Eylül 2024 12:43