Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Doktorun Geriye Dönük Yazabiliriz Yalanı

18 Eylül 2023 15:09

Bundan 3 hafta kadar önce oğlum parmağından ameliyat olmak için ameliyathaneye alındı ve 15 dakika sonra telefon edilip 800 ₺ ye yakın bir ücret yatırmanız gerekiyor dendi. Vezneye gittik bu ne ücreti dedik biz bilmeyiz doktor bilir dendi doktora sorduk bu ameliyat ücretsiz bizimle ne ilgisi var vezneye sorun dedi. Yani birbirlerine atıp durdular. Biz ödedik yinede çünkü üzerinde borç gözükmesin çocuğumun diye. Ameliyattan çıktık 1 hafta sonra kontrole gelin ama randevulu gelin dediler 7 gün içinde nasıl randevu almak mümkün değil dedim.

Evet ama randevusuz bakmayabilirler dedi. Doktor bende ameliyat ettiği hastasını kontrol etmek zorunda dedim. Evet zorunda ama randevulu hastalar öncelikli dedi doktor. Yani ameliyat ederim. Gerisi bizi ilgilendirmez diyorlar. Randevu alamadık. Tabii ki doktorlara söyleyerek aralara aldırdık ve kontrolü yaptırdık. Bir sonraki hafta da aynısı oldu tabii. 2. Kontrolde doktor bir dahakine randevusuz bakamayız mutlaka alın haftasına olmasa da olur.

8.9.10. Günde olur dedi. Peki dedim rapor nasıl olacak 7. Gün bitiyor biz 10. Gün gelirsek dedim. Doktor üstüne basa basa geriye dönük rapor yazıyoruz siz ona odaklanmayın mutlaka randevu alın dedi. 10. Güne randevu bulduk aldık ve bugün kontrole gittik. Kontrol sağlandı iş rapora gelince geriye dönük rapor yazamıyoruz dedi doktor. Doktor yazıyoruz dedi ve bize randevu alın raporu düşünmeyin dedi.

Dediysek de öyle şey olmaz yanlış anlama olmuş falan filan. Ne kadar anlatırsan anlat boş. Bir doktorun dediğini diğeri yalanlıyor bir dedikleri diğerini tutmuyor. Bu da doktorun yanıltıcısı işte çocuğum çalışıyor. Şimdi ne oldu. Hak hukuk nerede. Hem işinde zor durumda kaldı hem de sigortadan alacağı paranın hakkına girdiler. Her zaman diyorum her meslekte iyi de var kötü de. İyi olana dua ederken kötüye de beddua ediyorum işte. Benim çocuğumu hem zor durumda bıraktı hem de alacağı parasından oldu. Kim nerede ne art niyetlilik yapıyorsa hak yerini bulsun olmazsa da ilahi adalet inşallah.

Derya

Acaba hangi doktorda yaşadınız bu sorunu eşimde elinden ameliyat olacak bu sorunu yaşamak istemiyorum

07 Temmuz 2023 10:41