Gencer sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 11:53

Öncelikle merhaba, Kocaeli Şehir Hastanesi içerisindeki kantin, kafeterya, cafe, market vb. yeme içme alanlarında fiyatların acilen denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Buraya gelen hasta ve yakınlarının hastanede geçirdikleri sürede yeme içme ihtiyaçlarını karşılamaları için yüklü miktarda ücret ödemeleri gerekmektedir. Simit, poğaça, açma vb. gıdalar en az 22/25 TL'den başlıyor. Bir bardak kahve 75 TL. Ne oluyor da dışarıda 12 TL olan simit burada 25 TL? Bugün devlet hastanesine geliyorum, 1000 TL para harcıyorum. Çok param olsa özel hastaneye giderim. Amaç hizmet etmekse, hastane yönetimi olarak bu özel yerlere fiyat düzenleme getirip hizmeti makulleştirmek gerekiyor. Bedava olsun istemiyorum, zaten zor geçinen insanların sırtına bir de bu firmaların binmesine müsaade etmeyin. Şartlar zaten zor.

Şikayeti Çözüldü

İşletme konusunda bu kadar bilginiz olduğuna göre sizde işletme sahibisiniz ya da öylesine yazıyorsunuz. Hastanede daha başka seçeneklerde var mesela Carrefour oradan alışveriş yapılabilir otomatlar var oralardan da alışveriş yapılabilir ayrıca şehir hastanelerinde hastane yönetimi buralara karışmıyor öyle bir yetkisi yok hadi karıştı diyelim o zaman ana işletmeciye de (türkerler) karışmak zorunda haksız mıyım ayrıca bugün çarşıda bir kafede kahve 170,200 TL bir fincan çay 70,140 TL su 50 70 TL arasında satılıyor onlarda kapatsın dükkan kiralamasın o zaman fiyatlar düşer diyorsunuz ama işler sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor

Şikayeti Çözüldü

Bu şikayeti bence gama Türkerler şirketine yapın öylesine yüksek kira istiyorlar ki cafeler ne yapsın bugün en kalabalık AVM lerde bile bu kiralar yok işletmeci ne yapsın hizmet vereyim diye evini arabasını satıp kirayı mı ödesin

Gencer
Gencer

Sanırım sizinde hastane içerisinde bir işletmeniz var ya da benzeri bir durum söz konusu fakat, bir işletme karsız bile kalsa en az 6 ay kendini çevirebilecek finansal duruma hazırlıklı bir bütçede olması gerekiyor işletmeler buraları açarken sözleşme okumuyorsa onu bilemem türkerler falan beni ilgilendirmez onun şikayetini işletme sahipleri yapacak. Ben vatandaş olarak en son halkayım ödediğim parayı bilirim Kiralamasınlar dükkanları boş kalsın bakalım ne oluyor Yüksek kira bir bahanedir Bugün bir dükkan boş kalsa ertesi gün yenisi gelir Nasıl olsa müşteri kirayı öder değil mi?

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde Kantin Fiyatları El Yakıyor!

05 Temmuz 2024 12:10
Polat sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 11:30

20 Ocak 2024 16:16