Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 422 Numaralı Araçlar Artık CİMER'e

04 Aralık 2023 15:55

Kocaeli Gebze ilçesinde 422 numaralı araçların şoförleri ve sistemleri hakkında şikayetçiyim, daha önceki şikayetlerim bulunmakla beraber,04.12.2023 Pazartesi saat 08:00 ila 08:20 arasında 422 numaralı aracın istikamet yönüne göre yavuz selim durağında bulunan birçok kişi mağdur olmuştur, şoför içeride ayaklarını uzatmış benim sıram değil deyip kapıları açmıyor gelmesi gereken araç gelmiyor ve dışarıda yağmurda hem ıslandık hem de soğuk havaya maruz kaldık plakası 41 **216 gerekli şoför hakkında işlem yapılmasını istiyorum sıram değil deyip insanları almıyor bekletiyor ama sonrasında almayı da biliyor hem zaman olarak hem de psikolojikman mağdur olduk gerekli yerlere duyurulur. 422 numaralı araçların bu gibi tavırları ve saatlerine uymamaları nedeniyle CİMER'e de şikayette bulunup gerekli denetimlerin soruşturmamın yapılması adıma elimden geleni yapacağım gereğinin yapılmasını arz ederim.

05 Aralık 2023 17:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

07 Haziran 2023 22:40
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Gebze'de Ulaşım Sorunu: Otobüsler Neden Gelmiyor?

05 Nisan 2025 08:46

16 Aralık 2024 22:29